Hvordan at få adgang til centrale tomme

September 21

Hvordan at få adgang til centrale tomme

Disse små stykker af metal, der går på vores kæde ringe gøre forskellen mellem en god dag og en dårlig. At miste disse små, tilsyneladende ubetydelige stykker af metal fører til endeløse frustration og kan gøre en flere tusinde dollar automobile til en stor brevpresser eller vores betroede hjem uigennemtrængelige fæstninger. At holde ekstra og ekstra taster omkring kan afhjælpe disse frustrationer. For at gøre ekstra nøgler, skal du først starte med de generiske centrale blanks. Disse centrale blanks får derefter skåret i det proprietære værktøj til låsning og oplåsning af vores boliger og køretøjer.

Instruktioner

•Ansigt til et lokale Låsesmed eller nøgle-skæring butik. Find disse butikker via telefonbøger eller gennem online-søgninger.

•Skabe en kopi af den nøgle, der svarer til tomt du ønsker. Give locksmith nøglen til at blive kopieret, eller købe de generiske blanks at holde på side. Uden en korrekt nøgle-skærende værktøj, men vil du ikke kunne duplikere du nøgle fra tomt.

Kortindgangsdør din lokale Bilforhandler, hvor du har købt din bil, eller forhandler af mærke af bil du ejer. Give dem din køretøjets identifikationsnummer. VIN er fundet på indvendigt kant af førerdøren side. Bede dem om at bestille ekstra nøgle Råemner til din bil. Hvis du har mistet dine bilnøgler, bede dem om at skære nye nøgler til dine specifikke køretøj. Disse er bestilt gennem forhandler med din VIN. Du skal give bevis for ejerskab, som en titel til at få tasterne for sikkerheds skyld.

•Bestil centrale blanks gennem online Låsesmed forsyning butikker.

Tips & advarsler

  • Mange nyere modeller af biler har nøgler med en speciel chip inde i dem designet specielt til at begynde at én bil. Nøgler lavet af en blank vil tillade dig at få i bilen og stammen, men de vil ikke tillade dig at starte bilen. Du bliver nødt til at gå til en forhandler til at betale den ekstra gebyr for udskiftning nøgler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com