Installation af en buet bruser stang

September 22

Installation af en buet bruser stang

Buet bruser gardinstænger bliver et mere populært alternativ til de traditionelle lige stænger. De har været set i hoteller i år og nu de er bliver brugt mere og mere i boliger. Den buede design giver mere plads i bruseren og kan skabe fornemmelsen af et badeværelse opgradering for lidt penge. Alle, der har brug for er lidt måling, en lidt tid og en lille smule knofedt.

Instruktioner

Bestemme placeringen

•Sæt den nye stang på væggen for at forestille sig, hvor det vil gå. Sørg for stangen er placeret højt nok til at give mindst 6 inches af liner til at hænge på indersiden af karret. En standardhøjde for gardinstænger er 5 fod over toppen af karret.

•Anbring beslag mindst tre inches tættere til bagvæggen af bruseren fra hvor en standard stang vil blive monteret--normalt, direkte over den udvendige kant af karret eller brusebad pan kantstenen. Du kan bruge en plumb-bob eller plan for at tjekke din position.

•Sæt hvert beslag på væggen, en ad gangen, og bruge en blyant til at markere steder hvor skruerne vil gå. Bruge stål målebånd til at sikre de kantede parenteser er den samme højde på hver ende.

•Brug stangen inkluderet instruktioner til at sammensætte en gardinstang. Kit sandsynligvis indeholder to stykker, der glider ind i hinanden til at danne en justerbar stang, der vil passe dit brusebad åbning.

Installation af stangen

•Hammer et søm lidt ind i væggen, hvor skruerne vil gå. Dette vil få et hul i gang, hvilket gør det lettere at skrue skruer, og kan også fortælle dig, hvis der er en stud bag væggen, eller blot sheetrock. Trække søm.

•Skru beslagene på væggen ved hjælp af monteringsdele. Brusebad stang sæt skal have skruer til at montere på en stud eller gipsvæg ankre hvis montering på gipsvæg kun. Hvis du vil bruge en gipsvæg anker, få et borehoved størrelsen angivet på emballagen. Bore et hul ind i væggen og bruge ende af skruetrækkeren til at forsigtigt trykke anker i den nyligt boret hul. Placer beslaget på væggen og installere skruen i ankeret. Boremaskine og en murværk eller flise bit kan bruges til at gå gennem flise.

•Brug resterende hardware til at sætte stangen på beslagene og få det niveau. Normalt, er der lille justering skruer på hvert beslag til at hjælpe niveau uden for kurven af stangen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com