Hvor kan jeg finde Nickelodeon maling farver til et barns værelse?

September 22

Nickelodeon, en populær børne-tv-net, blev lanceret i April Fool's Day i 1979 og har taget til fange børnenes opmærksomhed lige siden. Det har nu produceret maling farver baseret på nogle af sine mest populære shows.

Nickelodeon børns netværk

Nickelodeon funktioner innovative og pædagogiske spil shows, live-action viser og tegnefilm. Nickelodeon skaber et "sted, hvor børn kan være børn" og har udvidet til at omfatte on-line spil, bøger, magasiner, film og forbrugerprodukter.

Nickelodeon maling farver

Nickelodeon har udviklet en samling af maling farver inspireret af populære programmer som "Blue's Clues," "Oswald," "Dora the Explorer" "Rugrats," "Jimmy Neutron" og "SpongeBob SquarePants." Hver maling farve var specielt designet til at bruges i børns soveværelser og planteskoler. Vælg fra pulserende toner som Spongey gule, Luau lavendel og boble blå. Koordinere udsmykning kits med farver og tegn fra Nickelodeon viser er også tilgængelige.

Hvor hen til indkøbe Nickelodeon maling

Nickelodeon maling samling findes udelukkende på Lowe's Home forbedring pakhuse i hele Nordamerika. Du kan kontrollere Lowe's online butik for en placering tættest på dig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com