Hvad til brug til at rydde op i mudder i en kælder grøft

September 23

Kælderen skyttegrave så vandet til at flyde ud af kælderen i et drænsystem uden for huset. Skyttegravene hindre kælderen oversvømmelse og beskytte hjem og foundation fra vandskader. I kraftig regn, når jorden bliver meget mættet, vises mudder ofte i renden fordi afløbssystemet ikke kan rumme den regn og mættede jorden. Oprensning af mudder og at tage ekstra forholdsregler vil hjælpe skyttegrav arbejde ordentligt.

Værktøj og udstyr

Fjern så meget mudder som muligt fra kælderen skyttegravene først før rengøring med andre værktøjer og produkter. Bruge en plast bin eller noget for at sætte vandet at tage det udenfor. Fordi de fleste grøfter er ikke større end 6-8 inches, bør en haven spade eller lignende værktøj tillade dig at øse af mudder ud i en beholder. Mudderet kan også være skovlede med plast køkken handsker, hvis skyttegrav er for lille til værktøjer.

Brug en halm piskeris kost til at hjælpe med at flytte mudder i renden i bunker for lettere fjernelse. Efter at fjerne mudderet, skal du bruge en boks fan eller industrielle fan tørre resten af mudder, der er tilbage for lettere fjernelse og oprydning. Lad det tørre så meget som muligt. Fjern de resterende mudder med en våd/tør støvsuger.

Rengøringsmidler og udstyr

Efter mudder i renden er ryddet, rene områder og vægge nær skyttegrav. Kombinere lige dele af blegemiddel og vand i en moppe spand. Bruge løsningen og en moppe til at rense væggene i nærheden af renden og renden hvis det er muligt. Nogle skyttegrave indeholde vand kontinuerligt i sæsoner når det regner ofte. Bleach vil dræbe eventuelle bakterier, skimmel og meldug at mudderet forårsaget eller tilskyndet. I cement kældre, bør du moppe hele området for at sikre, at bakterier, mug og meldug er fjernet.

Forholdsregler

Træffe forebyggende foranstaltninger for andre problemer såsom lugt og potentielle fugt i væggene. Mudderet kan være et resultat af materialer at komme ind i huset, såsom vand fra lækager, foundation problemer eller tunge sne tvinge mudder og fugt i kælderen skyttegrave. Køb eller leje en affugter kan medvirke til at reducere fugt. Fylde flere flad plastik eller metal containere, som en kat affald boks eller store tin ristning pan, med trækul og lægger containerne i flere områder i hele kælderen til at absorbere lugte.

Forbedringer

Hvis en kælder grøft tendens til at få mudret, vil det formentlig ske igen medmindre den underliggende årsag er fast. Kontrollere drænsystemer omkring dit hus for at sikre, at der er ingen træsko, utætheder eller brud. Over tid, afløbssystemer stiger og falder lidt hvis jorden rundt systemet afregner forskelligt. Disse små ændringer kan ikke forårsage skade på robuste rør, men de kan ændre, hvordan din dræning system fungerer. Du kan ansætte en professionel entreprenør til at kontrollere for potentielle skader. Justere og rengøring drænrør kan hjælpe med at forhindre mudder fra at komme ind i din skyttegrave.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com