Pæretræ vender gul

September 24

Hvis bladene af et pæretræ vender gule, er træet oplever et sundhedsmæssigt problem, der kræver opmærksomhed af en gartner. Gulfarvning bladene er mindre i stand til processen sollys og næringsstoffer, svække træet og potentielt reducere sin generelle sundhed og udbytte. Omsorgen for et pæretræ korrekt hjælper genoprette sin sundhed.

Årsager

Manglende direkte sollys kan forårsage pæretræer bliver gule. Asiatisk pære psylla, en type af insekt, der feeds på bladene af pæretræer, også har potentiale til at forårsage blade til gul, hænge og i sidste ende dø. Tørke og dårlig jordkvalitet, for eksempel manglende kvælstof eller jern, kan vende bladene gule. Svampesygdomme som anthracnose og root rot også svække pæretræer, forårsager blade bliver gule over tid.

Effekter

Gule blade er blot et symptom på et træ, der svækker. Pæretræer med gule blade er i stand til at tage så meget sollys og kan derfor photosynthesize mindre hurtigt, hvilket fører til hæmmet vækst, manglende evne til at producere blomster eller frugt og en større følsomhed over for problemer som svampesygdomme og skadedyr. Svage, gule blade gøre pæretræ en ideelle vært for skadelige skadedyr og sygdomme, der kan dræbe træet, og sprede problemer til andre træer og planter.

Kulturelle kontrol

Kontrollerende vækstbetingelser for pæretræer genoprette hjælper sundhed gulfarvning pæretræer. Fjerne nedfaldne grene, frugter eller blade fra området omkring træet, som rådnende organisk materiale giver et levested for skadelige insekter og svampesygdomme. Beskære træet årligt for at fjerne alle døde eller beskadigede grene, der kan rådne på træet. Plant træet i et område, hvor den modtager fuld sollys og vand træet i det mindste en gang om ugen.

Kemisk kontrol

Pesticider og fungicider er nyttige værktøjer til gartnere oplever et sundhedsmæssigt problem med pæretræer. Hvis gulfarvning bladene er forårsaget af en svampesygdom eller skadedyr som bladlus eller pære psylla, fungerer anvendelsen af pesticider og fungicider som en kontrol for disse problemer, at reducere deres effekt og gør det muligt for træet for at bekæmpe dem ud. Start af programmer af disse kemiske kontrolforanstaltninger i det tidlige forår hjælper med at holde pæretræ sund i hele vækstsæsonen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com