Tar & grus tag reparation omkring en ovenlys

September 25

Tar & grus tag reparation omkring en ovenlys

Tjære og grus udgør det øverste lag af mange flade eller lav-slope bebyggede tag systemer. Flad og lav-slope tagene oversvømmelser ofte under kraftig regn, tillader vand at krybe op på siden af din skylight og arbejde sig vej mellem tjære og grus og ovenlyss kantstenen. Det er afgørende at reparere utætheder omkring ovenlys hurtigst muligt. Venstre umarkeret, giver et utæt rytterlys fugt at trænge ind de lavere lag af taget, beskadige beklædningen materialer eller svække indramning. For øjeblikkelig, nødsituation reparationer, dæk det utætte område med tag lappe sammensatte der hærder under våde forhold. For langsigtet reparationer, skrabe og skære væk den beskadigede tagmateriale og erstatte det med en ny vandtæt membran.

Om tjære og grus tagene

Tjære og grus overflade belægninger er en del af en bebyggede tagsystem, kaldet BUR i byggeindustrien. BUR systemer består af overlappende lag af presenning, normalt asfalt eller gummi. BUR installationsmetoder omfatter hot-mop, sømning og fakkel ned. Komponenten tjære og grus udgør det øverste lag af et BUR. Din skylight nærhed til tar og grus lag af taget afhænger af udformningen af den skylight monteringsdele. Nogle ovenlys sidde over tjære og grus og andre er indlejret i tjære og grus.

Ovenlys på tjære og grus tagene

På fladt tag systemer, såsom tjære og grus, sidde ovenlys typisk på toppen af en træramme, kaldet en kantsten. Ovenlys kantsten stikker op over tagets overflade, at tilskynde vandet for at befri sig fra den skylight ramme og åbning. Tagdækkere lap normalt ark tagmateriale over kantstenen før du installerer skylight. Nogle ovenlys har rammer, der udvider halvvejs eller mindre ned langs siden af kantstenen; i dette tilfælde tagdækningers klatre op kantstenen og opfylde omkredsen af den skylight ramme. Alternativt, en ovenlys ramme helt dækker kantstenen, bøjer på en 90-graders vinkel og strækker sig på fladt tag overfladen. I dette tilfælde, dækker tjære og grus faktisk en del af din skylight. Hvis din skylight har en flange, der hviler på fladt tag overflade, bør du passe på ikke at beskadige det mens skrabning beskadigede tjære og grus fra taget.

Midlertidig Patches

Producenter tilbyder murske-anvendte tag cement til midlertidig patches eller nødsituation reparationer på flad tagene. Hvis du arbejder i regnvejr, kigge efter lappe stof der hærder under våde forhold. Tag lappe forbindelser er tyk, klæbrig forbindelser, så det er nemt at presse dem ind i revner og huller med en murske. For ovenlys reparation, kan du midlertidigt stoppe lækager ved at anvende tag patch materiale omkring bunden af ovenlys, op kantstenen og på fugen mellem ovenlys ramme og kantstenen. For de bedste resultater, skal du fjerne løs tjære og grus fra området reparation før anvender lappe. Når vejret bliver bedre, vende tilbage til ovenlys til at udføre en permanent reparation.

Fjernelse og udskiftning

Permanent reparation omkring et skylight kræver fjernelse af beskadiget tjære, grus og bebyggede tag papiret indtil du når et område, der forbliver intakt. Denne nedrivning er nødvendige for at sikre, at du ikke encase beskadigede materialer under reparation. For at fjerne tjære og grus tagsten materialer, brug tunge tag skrabere eller tagdækning skovle. Du behøver ikke at erstatte de fjernet materialer med tjære og grus; reparation stof og asfalt papir er egnede erstatningsprodukter. Udskiftning materialer bør skød over den skylight flange og klatre op kantstenen. For små reparationer, kan du bruge murske-anvendte tagdækning cement. For store reparationer, bruge pensel eller rulle-anvendte tag klæbemidler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com