Hvordan man kan kig efter tomatplanter

May 18

Tomater er en af de mest populære grøntsager dyrket i hjemmet. Velsmagende og alsidig, de er lækre ret off vin på en burger eller bruges i en sauce. Det er almindeligt at se tomater bliver solgt på landmandens markeder eller voksende i naboens gård. Selvom populære, kan de være vanskelige at vokse ordentligt. De har brug for passende mængder af sol og vand for at producere sunde tomater.

Instruktioner

Hvordan man kan kig efter tomatplanter

•Plant dine tomater på mindst én fod fra hinanden, og helst to fødder fra hinanden. Tomatplanter har brug for en masse af plads til at vokse.

•Kontrollér sikker dine tomater får en masse af solen. Mens de fleste tomatdyrkere ved, at tomater lide fuld sol, ikke mange klar over, at planterne har brug for otte timers sol hver dag for at frembringe optimal frugt. Hvis de får mindre end dette beløb på en regelmæssig basis, vil de producere små, dårlig frugt.

•Kontrollér sikker på dine tomater får en masse vand. I virkeligheden, de har brug for fugtig jord på alle tidspunkter. Hvis jorden er tilladt at tørre ud, vil rødderne absorbere calcium, ty i rot. Prøv at undgå stillestående vand, dog, da dette kan også føre til rot og sygdom.

•Støtte planterne. Hvis blade, blomster eller frugt rører jorden, planten kan bryde, eller det kan udvikle rot hvor frugten rører jorden.

•Mulch planter. Tomater gerne fodres hver uge, og den bedste måde at gøre dette er at sætte en to - eller tre-tommer lag af økologisk barkflis omkring bunden af planten. Ikke blot vil dette befrugte tomatplante, men det vil hjælpe med at holde jorden fugtig så godt.

Tips & advarsler

  • Fem eller seks planter er nok til at forsyne dig med tomater i hele sæsonen, med nogle venstre til en nabo.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com