Hvordan virker en Swimming Pool pumpe?

September 27

Pumpen

Den gennemsnitlige swimming pool pumpe er kendt som en selvansugende centrifugalpumpe, hvilket betyder, at pumpen huser en vakuumkammer, der skal være fuld af vand for at vakuum at have virkning. Dermed yanks pumpen vand fra poolen for at kunne fungere korrekt.Selvansugende opstår takket være motor og en pumpe diffuser. Motordrevet drev vandpumpe impeller, tips som er sikkert indeholdt i pumpen diffuser. Pumpehjulet omdanner vandhastighed i vandtryk på en sats, der er entydig for hestekræfter af pumpens motor.Der er to slags pumpe diffusorer: dem, der er støbt ind i pumpedækslet og dem, der har en helt separat diffuser. Uanset type holder diffuser luft fra infiltrerer pumpehuset. Når luft fjernes aktivt, vender bobler tilbage til poolen som en indikator for pumpen fungerer korrekt.

Vandfiltrering

Før vandet ind i pumpen, passerer den gennem en metal si-kurv, der fungerer som et filter for blade, pinde og forskellige snavs. På dette tidspunkt, træder vandet et filtersystem. Der er et par typer af filtreringssystemer, hvoraf først er en sand filtersystem i hvilke beskidte pool vand kommer ind et indløb rør. Dette rør kanaler vand til den tank vand distribution hoved hvor filtreringen virkelig finder sted. De sand partikler i tanken fungerer som en filtrering mekanisme. Vandet er trukket gennem sand, og sandet fangster vragrester, dermed rense vandet. Vandet er så skudt gennem outlet rør og ud igen.Nogle pool systemer i stedet vælge en patron filter eller diatoméjord filter. I sidstnævnte, vand bevæger sig gennem filter gitre belagt med diatoméjord, som er et fint pulver fremstillet af døde hav organismer. Dette pulver fungerer som filter. I en patron filter, vandet løber gennem et papir eller en klud slør, der virker til at rense vandet.

Pumpe Management

Der er kun et par variabler at huske når man overvejer pleje af din pool pumpe. Pumpen skal holdes fri for snavs og debris og bevogtet mod regnvand oversvømmelser, som motoren kan påvirkes negativt. Derudover, mens vand skal flyttes fra puljen til pumpen, kan nogen luft infiltration som følge af denne proces beskadige pumpen.Til tider vil det være nødvendigt for en pool sand filter til at være backwashed, da resterne fanget af filteret kan i sidste ende langsomt vandflow. Trykmålere og manometre vil angive, om en efterdønningerne er nødvendige. Hvis der er mere pres målt i indløb røret end outlet rør, vil en efterdønningerne af en pool vicevært skulle udføres. Med en patron filter, vil fjerne klud stykke og vask det gøre tricket.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com