Den bedste måde at dyrke sojabønner

September 29

Den bedste måde at dyrke sojabønner

Sojabønner er ønskeligt for deres mange sundhedsmæssige fordele. De indeholder fytokemikalier, der er lastet med protein. Soja er også en glimrende kilde til calcium og bruges ofte som et alternativ til mejeriprodukter for folk, der er laktose-intolerans. Som en afgrøde, sojabønner planter producerer høje udbytter og er meget alsidig. I virkeligheden, er sojabønner tilnavnet "mirakel bønner". Som med alle planter, er den bedste måde at dyrke sojabønner omhyggeligt følge de optimale kulturelle krav til anlægget.

Instruktioner

•Plant sojabønner i maj for det højeste udbytte, men plante ikke indtil temperaturen i jorden er på mindst 55 (helst 60) grader Fahrenheit. Sojabønner behøver varm jord for at spire. Hvis jorden ikke er varm, frøene kan bukke under for svampesygdomme.

•Løsn jord til en dybde af 6 til 12 inches. Bruge en haven rake for små områder, eller en rorpind til store områder. Sojabønner vokser bedst i jord, der er frugtbar og lerede.

•Plant individuelle sojabønner på en dybde på ca 1 1/2 inches i rækker omkring 30 inches fra hinanden. Hvis jorden er meget sandet og tør, plante dem i en dybde af 2 inches. Hvis jorden er meget kølig og fugtig, plante dem om 1 tomme dyb.

•Kapacitet nok så at jorden er kølig og fugtig, men aldrig klæg og vandlidende. Alt for våd jord vil forårsage de unge planter at udvikle root rot.

•Overvåg de unge frøplanter omhyggeligt. Frøplanter vil spire ca. en uge efter plantning. Insekter elsker disse unge, ømme planter. Hvis du opdager fejl på dine planter, spray dem med et insekticid.

•Weed rækker ofte. Sojabønner er langsomt voksende planter og ukrudt kan fortrænge udplantningsplanterne.

•Harvest bønner når bælgene er stadig grønne. Hvis de bliver gule, har du ventet for længe. Bælgene er normalt klar til høst omkring en måned efter planter blomst. Alt i alt, det tager mellem tre og fem måneder for sojabønner til bliver kønsmodne efter plantning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com