Svamp på mine enebær træ

September 30

Svamp på mine enebær træ

Enebær træer med synligt svampevækst sandsynligvis lider af en tilstand kaldet cedar - apple rust, som påvirker både cedertræer og æble træer og tilbringer meget af sin livscyklus, vokser på enebær. Cedar - apple rust forårsager en række synlige symptomer på enebær træer, der hjælper med at identificere og behandle de svampe problem.

Cedar - Apple Rust symptomer

Cedar - apple rust forårsager misfarvning af nålene på en enebær træ og alvorlige infektioner føre til gren dieback, needle drop og andre problemer. Det de fleste meget synlige og genkendelige symptom på cedertræ - apple rust kommer i form af de galls, der vises på grenene. Gallerne er små klumper, der vokser og svulme i runde spore-producerende bolde som svampen modnes. Tilstedeværelsen af galls på en enebær træ er en klar indikator for cedar - apple rust.

Beskæring enebær træer påvirkes af cedertræ - Apple Rust

En måde at behandle cedar - apple rust er at beskære de angrebne grene af enebær træ. Grene, der er blevet alvorligt beskadiget af rust er tilbøjelige til at dø og fortsat handler som vært for svamp; fjerne dem fra træet for at stoppe svamp fra spredning. Fjerne grene, der har galls på dem og afhente nogen nedfaldne grene fra rundt om træet, da de kan også være vært for den svamp, der forårsager cedar - apple rust.

Fungicider til enebær træer

Om en enebær lider af cedertræ - apple rust eller en anden type af svampesygdomme, såsom tip eller kvist blight, er anvendelsen af fungicider afgørende for kontrol af sporer og standse spredningen af sygdommen. Fungicider hjælpe angreb og dræbe spore steder på enebær træ, der er skadelige sin vækst og frigive flere sporer i atmosfæren. Spray fungicider på træet efter anvisningerne på pakken for de bedste resultater.

Forebyggende pleje

Holde jorden rundt enebær gratis af stillestående vand. Beskære træet enebær årligt for at fjerne svage eller døde grene. Anvende præventive svampedræbende sprays startende i foråret for at dræbe enhver sporer, der har overvintret på træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com