Hjemmelavet tøj Rack

October 1

VVS-rør (polyvinylchlorid--PVC) er et godt medie til at gøre mange projekter rundt om i hjemmet. Du kan gøre en hjemmelavet tøj rack med PVC-rør i så lidt som en eftermiddag. Røret er let, så når du konstruere dit nye tøj rack du vil kunne flytte det til et vilkårligt område i hjemmet på ethvert givet tidspunkt.

Materialer

Konstruere en tøj rack er 36 inches lang med PVC rør. Du skal bruge:

16 feet of 1-inch PVC pipe 6 plastic elbows two 4-way connectors a hacksaw PVC glue

Skær røret i fire længder af 36 inches og fire længder af 12 inches. Læg alle dine PVC stykker og har den lim, der er klar til at gå.

Byggeri--tørre pasform

Det er nødvendigt at sætte PVC stykker sammen uden lim først. Dette betragtes som en tør passe. Dette vil sørge for, at røret er blevet målt og skæres til den rigtige størrelse, før du lim stykkerne sammen. Når limen er anvendt, vil det være umuligt at bryde fra hinanden.

Lægge de fire lange stykker på gulv i et kvadrat. Fastgør de to sider til toppen med en albue på hver side.

Bunden 36-tommer længde vil lægge på sider med en fire-vejs-connector. En fire-vejs stik vil ligne en T med et ekstra hul på siden af T, på t-kryds.

Side PVC stykker tillægger den øverste hul og det nederste stykke tillægger side hul med T ender åben.

Lægger 12-tommer-stykker i de åbne huller af fire-vejs form ben seler til tøj rack. De resterende albuer vil Vedhæft til enderne af disse 12-tommer-stykker som små ben.

Stå rack oprejst. Alle stykker bør være passende korrekt. Hvis de ikke er, tage den sektion fra hinanden, der ikke er passende og bruge en nedstryger til at trimme off eventuelle overskydende rør. Ombygning af sektioner og afgøre, om Rack'en er firkantet.

Byggeri - limning

Når tøj rack er kvadratisk, begynder nederst og lime alle brikkerne sammen ved hjælp af tryllestaven i PVC rør lim. Anvende lim på begge områder og passer sammen. Arbejde hurtigt som limen tørrer i 5 minutter.

Tillad lim til at tørre helt i mindst 30 minutter før du flytter tøj rack'en. Tøj rack kan bruges i vaskerum eller soveværelse til ekstra tøj.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com