Om morgenfrue

October 1

Morgenfrue har været brugt i århundreder som en prydplante blomst såvel som for sine medicinske egenskaber.Ifølge National Institutes of Health (NIH), har morgenfrue (Calendula officinalis) været som en anti-inflammatorisk og til behandling af smerter og hudlidelser. Det er blevet klassificeret som en antiseptisk og bakteriedræbende.Morgenfrue som et pulver, jorden er kendt som pyrethrum og bruges til at dræbe lopper indendørs og udenfor i gården og haven omkring blomster og food afgrøder.

Identifikation

Morgenfrue (Calendula officinalis) er også kendt som morgenfrue, Marygold, Mary Gowldes, Ruddes, Oculus Christis samt Kabbeleje officinalis).

Funktioner

Morgenfrue har lysegrønne blade og forskellige nuancer af orange, gul eller guld blomster. Planter, stængler og blade bruges medicinsk eller som et pesticid.Det var Linné, som observerede at blomst blomster vil være åben fra ni om morgenen indtil tre om eftermiddagen, at spørge til navnet solis, morgenfrue og solsequia sponsa.

Typer

Morgenfrue stammer fra Sydeuropa og er nemt dyrkes i USA. Såningen frø i April vil give blomster om sommeren og planten vil overleve gennem sne og is om vinteren. Ifølge den moderne naturlægemidler har kun den dybe orange-grafitmine version af morgenfrue medicinske værdi.

Funktion

Generelt de blade og blomster kan anvendes i naturlægemidler og har været i århundreder. Betragtes som en stimulerende og har været anvendt til behandling af kroniske sår og åreknuder.Morgenfrue blomst har været anvendt historisk til at behandle insektbid ved at gnide det mod området betændt. Udblødt planten kan bruges til mindre fælles forstuvninger og en anden løsning er at bruge morgenfrue blade for at gøre øje skyl til lindring af ømhed.I en klinisk undersøgelse offentliggjort i Redox rapport i 2002, er morgenfrue, identificeret som Calendula officinialis, blevet beskrevet som havende antioxidant egenskaber, beskytte lever af mus fra iltning og frie radikaler skader.Sidst, som jord pulver, morgenfrue er almindeligt kendt som pyrethrum og kan simpelthen drysses over jorden i haven for at afskrække flyvende insekter eller sæt indendørs til at afskrække lopper.

Effekter

Ud over sin medicinske og pesticider anvendelser, kan morgenfrue ligefrem spises, også. Dens blade siges at svare til mælkebøtteblade og kan spises rå som en salat og klædt med olivenolie.Spises som en rå salat, det siges at have en stimulerende og energigivende effekt på leveren. Det er interessant at bemærke, at en 2002 undersøgelse offentliggjort af NIH beskriver morgenfrue som havende en beskyttende virkning på leveren hos mus.Det har været hævdet, at en morgenfrue blomst, gned på den berørte del, er en beundringsværdig middel mod smerter og hævelse forårsaget af Brod af en hveps eller bi. En lotion lavet af blomsterne er mest nyttig for forstuvninger og sår, og en vand, destilleret fra dem er god for betændte og ømme øjne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com