Hvornår skal trimme Rose buske om vinteren

October 1

Hvornår skal trimme Rose buske om vinteren

Kendere med voksende roser har hørt disse buske skal trimmes- eller beskæres i vinteren. Problemer kan opstå med denne erklæring, da det er alt for brede; nogle steder har næsten ingen vinter. Det forklarer ikke hvad beskæring er i modsætning til deadheading, eller tager det i betragtning typen af roser, der skal beskæres.

Deadheading vers beskæring

Mange steg gartnere læse at beskæring kun bør finde sted på et bestemt tidspunkt og forlade deres rosenbuske langs i vækstsæsonen. Der er en forskel mellem beskæring- eller trimning- og deadheading. Deadheading er at fjerne brugt blomster til at producere mere blomstrer. Beskæring fjernelse af stokke, der er gamle og svage, døde eller syge eller dem, der på tværs af hinanden, hvilket blokere air flow til midten af rosenhæk. Dette giver en sundere rosenhæk.

Typer af roser

Steve Jones hans artikel, "Beskæring gamle Garden Roses" hedder det, at når blomstrende gamle haven roser ikke skal beskæres om vinteren; de blomstrer fra sidste års vækst og bør beskæres efter de fade. Gentage blomstrende gamle haven roser kan beskæres om vinteren. Dog en 'ny' gammel haven rose bør overlades alene for to sæsoner, før beskæring.

Klatreroser ligner gamle haven roser. Te og lactuella store blossom klatrere bør kunne vokse i to til tre år før beskæring. Mindre blossom vidtløftige klatreplanter skal beskæres efter blomstring for at forberede næste års vækst.

Alle andre roser bør være svært beskæres efter to eller tre års vækst.

Vinter beskæring datoer

Slutningen af vinteren er når roser skal beskæres, selv om denne gang varierer fra sted til sted. Ifølge haven Mob er slutningen af vinteren 4 uger efter forårsfrosten; hjemmesiden har en kort, der viser hvornår disse datoer forekommer over hele landet. Beskæring roser nu, som de forbereder sig til at komme ud af vækstdvale, vil slippe af med uønskede stokke, figur i bushen og fremmer sund vækst i den kommende sæson.

Hvis du går glip af denne gang, så længe det ikke er en engang blomstrende blomst, gå videre og trim op Rosen. Det kan forårsage bush at bremse blomstrende, men det vil komme.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com