Sådan opbevarer værktøjer & udstyr

October 7

Sådan opbevarer værktøjer & udstyr

Zip hjem projekter ud på ingen tid med velorganiseret og ordentligt gemte værktøjer og andre hjem vedligeholdelsesudstyr. Haven forsyninger, køretøjet redskaber og væsker og hjem værktøjer som hammere, Save, negle og power udstyr alle drage fordel af ordentlig pleje og opbevaring. Elementerne organiseres effektivt lette hjem projekter, og gøre oprydning endnu nemmere.

Instruktioner

•Delegate en del af din garage, stald eller kælderen skab som et sted at opbevare værktøjer. Rens den junk og rod og gør et rum kun for værktøjer. Finde ud af hvor meget plads er nødvendig for de værktøjer, du har. Feje spindelvæv, snavs og andre fremmedlegemer. Få en reol og gemme kemikalier og væsker samt maling stoffer utilgængeligt for børn og kæledyr.

•Find delene. Lokalisere ledninger, bits, søm og skruer og organisere dem. Allokere plast placeringer til lagring af mindre husholdning værktøjer. Hvis du har en stor værktøj samling, organisere af type for nem placering. Holde dele for hver specifik værktøj tæt ved.

•Rengør ud af snavs og snavs fra værktøjer. Olie elværktøj til smør bevægelige dele. Reparere løse håndtag og rense ud af olie eller andre væsker, der anvendes til at drive værktøjet. Skærpe vinger og erstatte slidte dele.

•Indstil op stativer. Montere kommercielt tilgængelige stativer langs væggen i din garage eller opbevaring område at hænge haveredskaber, snore og andet udstyr. Skrue stativer til væggen med skruer anbefalet af fabrikanten og en boremaskine. Vind lange snore i en løkke og hænge fra rack. Placer værktøjer på stativer af håndtaget. Tegne omridset af værktøjet med en permanent markør til at identificere sin plads, eller bruge etiketter til at markere placeringen.

•Opret en bibliotek. Til værktøjer og apparater, der har forskellige funktioner, udpege en bibliotek område eller bin inden for lagerplads til brugervejledninger og garanti ark. Gemme hæfterne alfabetisk og i et tørt område. Skriv op en oversigt over bøger til at oprette simpel indholdsfortegnelse ark.

Tips & advarsler

  • Ren værktøj efter hver brug. Dette vil forhindre dem i at opbygge gunk og snavs.
  • Vær forsigtig, når håndtering skarpe værktøjer og rengøringsmidler.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com