Værktøjer til rengøring injektionsmørtel og fliser

October 8

Værktøjer til rengøring injektionsmørtel og fliser

Professionelle rengøringsmidler og husejere bruge både flise-rengøring specialværktøj og generelle formål rengøringsredskaber for at rengøre injektionsmørtel og fliser. De fleste flise-rengøring værktøjer fungerer godt på både keramiske fliser og Natursten fliser, og specialiserede værktøjer, såsom usædvanligt formede scrubbere, er tilgængelige på på hjem forbedring butikker og isenkræmmere.

Injektionsmørtel børste

Injektionsmørtel børste stiv, Luk-grupperet børster er designet til at passe netop inden for en injektionsmørtel linje. Ligner i udseende med en tandbørste, injektionsmørtel børste børster stikker ud fra et fladt hoved og tillægger en anelse forskudte håndtag. Injektionsmørtel børste børster er tyk, stiv og typisk lavet af et syntetisk materiale som vinyl. Der henviser til, at metal børstehår skader injektionsmørtel, slib syntetiske børster injektionsmørtel uden at forårsage skade. Injektionsmørtel pensler er almindeligt tilgængelige på isenkræmmere og hjem forbedring lagersteder.

All-Round flise-rengøring værktøjer

All-Round skrubbe pensler og svampe er velegnede til at rengøre de fleste flise overflader. All-Round skrubbe pensler har enten naturlige eller syntetiske børster, der typisk stikker ud fra bunden af en U-formet håndtaget forsamling. Børster er især nyttig til at fjerne kalk skala og sæbe udskud fra bruseren eller karbad fliser.

Metal-strittede børster fjerne en flise beskyttende belægning, kaldet en glasur og bør aldrig bruges til at rense enten fliser eller injektionsmørtel.

Husholdningernes svampe fjerne forsigtigt fedt og snavs fra fliser. Men slibende puder knyttet til mange husstand svampe er uegnet til rengøring injektionsmørtel; disse fiber puder forlader ofte bittesmå fibre fast i fugerne.

Flise og injektionsmørtel rengøring Power udstyr

Generelt er forbeholdt professionelle applikationer, kan mange flise og injektionsmørtel rengøring maskiner lejes på hjem forbedring butikker og værktøj udlejningsbutikker. Rengøring af fliser og fuger maskiner består typisk af en elektrisk motor, en spray slange og skrubbe vedhæftet fil. Maskinens motor magter den slange trykisoleret spray, en vakuumpumpen og rotation af skrubbe vedhæftede filer.

Lille flise-rengøring maskiner synes ofte svarer til gulv buffere; en pole-lignende håndtag tillægger en disk-formet skrubbe hoved. Motor, sprøjte, pumpe og skrubber af stor flise-rengøring maskiner sidder normalt i en hjul-monterede boks og rengøringsmidler push hele forsamlingen på tværs af et gulv. Udtrykket "gulvvasker" henviser til maskiner, der Rengør både fliser og andre gulvbelægninger, såsom vinyl.

Rengøring forbindelser

Bortset fra kommercielt tilgængelige "flise rengøringsmidler," rengøringsmidler bruge fælles, husholdningsbrug rengøringsmidler og blegemiddel til rene fliser og fuger. Hvis du bruger klor blegemiddel, rengøringsassistenter fortyndes altid sammensat i ferskvand og aldrig tillade løsning at sidde på injektionsmørtel eller flise længere end et par minutter. Slibende, vaskning forbindelser, såsom pulverform rengøringsmidler, beskadige en keramiske fliser glasur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com