Hvordan arbejder fotoelektriske røgalarmer?

October 9

Hvordan arbejder fotoelektriske røgalarmer?

Fotoelektrisk røgalarm arbejde på et enkelt princip til at påvise tilstedeværelsen af røg i et hjem. Disse enheder modregnes en alarm til at advare ombordværende, når de forstand en brand udbrud. Et korrekt fungerende fotoelektrisk røgalarm giver dig tid til at slukke ilden, hvis det er stadig små eller ulmende eller til at evakuere og kalder brandvæsnet, hvis det er ude af kontrol.

Proces

Fotoelektrisk røgalarm samle op på tilstedeværelsen af røg gennem en proces, der bruger en lyskilde. Lyset er rettet i den enhed sensing kammer. Støt strålen bliver brudt, når røgen driver inde detektor, modregning en hørbar alarm at advarsler husstand beboerne på bålet.

Styrke

Den største styrke af et fotoelektrisk røgalarm er dens evne til at detektere ulmende brande, før de bryder i aktive flammer. Disse detektorer er effektive i soveværelser, stuer og familieværelser på grund af sengetøj, møbler og andre materialer, der kan ulme i lang tid, fordi de giver en tidlig advarsel før fire tager fat i området.

Alternativ

Ionisering røgdetektorer er et alternativ til fotoelektriske modeller. De indeholder radioaktivt materiale placeret mellem to elektrisk ladede plader. Luften inde i kammeret er ioniseret, og aktuelle flyder hele tiden mellem pladerne. Røg afbryder strømmen, når det bliver inde i detektoren, modregning alarmen. Ionisering modeller er bedst til at advare dig til rasende brande, og de er de mest almindeligt anvendte husstand modeller, ifølge brand Safety Council.

Vedligeholdelse

Fotoelektriske røgalarmer har brug for regelmæssig vedligeholdelse for at fungere korrekt. Vakuum detektor regelmæssigt til at fjerne snavs og støv, som kunne blokere røg fra at komme ind i den lette afdeling, Kentucky skadesforebyggelse og Research Center rådgiver. Aldrig male over det, som dette også blokerer åbningerne. Dække alarm med plastik, hvis du gør støv-raising arbejde, ligesom drywall installation, i det rum, hvor det er placeret. Ændre batterierne mindst en gang om året, og binde ændre til en særlig dato, som begyndelsen på sommertid, så du kan huske at ændre dem. Fotoelektriske detektorer varer ikke evigt, så branden Marshall offentlige sikkerhed Rådet anbefaler udskiftning dem efter 10 års tjeneste.

Overvejelser

Du får den mest beskyttelse, hvis du bruger både fotoelektriske og ionisering røgalarmer da hver er gearet til at opdage et bestemt brand skriver mere effektivt. Du kan købe fotoelektriske modeller for værelser med møbler, madrasser og andre tilbøjelige til smoldering husholdningsartikler og ionisering modeller for områder hvor brandfarlige gemmes. Producenter sælger også kombination røgdetektorer, der kombinerer begge teknologier i en enkelt enhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com