DIY træsøjler

October 9

DIY træsøjler

Kolonner tilføje en følelse af stabilitet og majestætisk til din plads og arbejde lige så godt inde eller ude. Præfabrikerede kolonner findes i en bred vifte af størrelser og stilarter for både dekorativt og bærende applikationer, men prisen kan være uoverkommelige. Du kan bygge kolonner, der er dekorative og kan indeholde op til 7.000 pund fra standard 4 x 4 tømmer og baseboard støbning.

Instruktioner

•Klippe 4 x 4 indlæg til den ønskede længde for din kolonne, minus 1 1/2 inches, på en miter så. Indstil saven til 90 grader til en glat, firkantet snit. Sand overfladen af stillingen med en tilfældig orbit sander, gør to gennemkørsler. Bruge 100-grus sandpapir for første pass til at udjævne eventuelle ujævnheder på din tømmer og let sand over hjørner at glatte dem; sand i enderne. Gøre det andet gennemløb med 150-sandkorn sandpapir til slut.

•Klippe otte stykker af 3/4 tommer tyk baseboard til 5 inches lang med 45 graders spidser på begge ender--en højre og en venstre. Position baseboard på gering så bordet med sin nederste kant ned og ryggen mod hegnet. Gøre spids skærer ned, gennem højden af støbning, så bagsiden face er 3 1/2 inches lang, med den forreste smallere ud til 5 inches.

•Applicer træ lim på bagsiden af baseboard stykker og søm dem omkring de øverste og nederste edgees af kolonnen. Juster molding stykker med deres flade bund kanter flugter med den øverste ansigt på toppen og bunden ansigt nederst. Brug 1 1/2 tommer søm i en pneumatisk pin soempistolen. Fylde neglen huller med træ fyldstof og lad det tørre.

•Klippe to 6 1/2-inch firkanter fra et stykke af 1 af 8 hårdttræ med det samme korn som baseboard du har brugt, ved hjælp af gering så. Sand firkanter på alle fire kanter med 150-sandkorn sandpapir indtil fuldstændig glat. Anvende træ lim og pladser på top og bund ender i din kolonne og søm dem på plads. Fylde neglen huller med træ fyldstof.

•Sand træ fyldstof glat. Tør kolonne med en tack klud til at fjerne støv. Anvende to frakker halvblank latex maling, eller all-in-one bejdse og klar finish i dit valg af farve til kolonnen. Arbejde med en blød børste, medium bredde pensel i lange lige streger. Sprede Udfør jævnt for at forhindre kører. Giver mulighed for to timer efter tørretid mellem frakker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com