Den bedste måde at installere en overjordiske Pool Liner

October 10

Når du opretter din overjordiske pool, et af de vigtigste skridt installation pool liner, som er lavet af vinyl 20 mm tyk. Foringen er strakt over væggene i poolen og understøttes på bunden af den Vig, som er en kile af sand vinklet mod pool at tage nogle af vandtryk off foringen. Når du installerer din pool liner, fjerne så mange rynker som muligt uden overstretching liner.

Instruktioner

•Carry pool liner i midten af poolen. Fold foringen og sprede det over gulvet i den overjordiske swimmingpool. Inspicere liner for huller eller revner, som du udfolde det. Tillad liner at varme i solen for en time at gøre det nemmere at manøvrere.

•Sæt kanten af en flad-head skruetrækker mod hullet vil du punch ud til skummer og skimmer retur. Forsigtigt trykke håndtaget på skruetrækkeren med hammer til at fjerne punch-outs. Anvende gaffatape over kanterne af liner huller til at beskytte mod slid.

•Drape liner over muren på sømmen. Sikre liner på plads ved at skubbe plast klare over lineren og på væggen for swimmingpoolen. Arbejd din vej rundt hele puljen. Hvis du står tilbage med overskydende liner, når du er færdig, gå tilbage og jævnt distribuere overskydende omkring hele puljen.

•Spread bunden af liner ud mod væggene, at fjerne så mange rynker som muligt. Skubbe liner mod bugterne, så der er ingen luft mellemrummet mellem foringen og mure eller gulvet i poolen.

•Fyld poolen langsomt. Start med bare en tomme og kontrollere, at puljen sidder niveau. Spredt ud enhver resterende rynker i foringen, som du fortsætter med at langsomt fylde poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com