Sådan foretages fejlfinding af varmepumpe klimaanlæg

October 12

For moderat klima som dem i det sydlige regioner give varmepumper køling til disse ubehagelige varmt og lummert sæsoner. Som alternativ til klimaanlæg, US Department of Energy hævder at varmepumper kan trimme energiomkostninger ved så meget som 30 til 40 procent. For at maksimere afkøling effektivitet, er det vigtigt at foretage fejlfinding af og inspicere enheden for fælles problemer såsom snavsede filtre, forkert termostat indstillinger og fryse-ups.

Instruktioner

•Drej på udendørs varmepumpen hvis din air conditioner ikke er tænde. Kontrollere effektafbrydere inde i elektriske panelet ved siden af din varmepumpe. Hvis circuit breakers er slukket, Tænd dem. Hvis de er allerede på, slå dem fra og derefter slå dem tilbage til at nulstille dem.

•Kontroller din termostat indstillinger hvis ventilationen ikke blæser køle luften. Indstille din termostat til "Cool." Justere indstillingerne for temperatur.

•Kontrollér varmepumpe til frysning hvis det ikke stadig dreje. Undersøg bunden til vandet og se på coil kabinet. Hvis spolen kabinet er koldt, Tillad din unit's optøning cyklus for at smelte isen. Hvis din enhed ikke har en afrimning, slå det i et par timer for at se, hvis det vil frigøre. Kontakt en kvalificeret appliance tekniker, hvis din varmepumpe er stadig frosset.

•Tag filtre fra din varmepumpe. Børst snavs og debris, hvis de er snavsede. Snavsede filtre kan begrænse luftstrømmen og forårsage din enhed til at fryse og lukke ned. Hvis filtrene er beskadiget, købe nye filtre fra apparatet eller isenkræmmere og erstatte dem. Nogle varmepumpe producenter anbefaler udskiftning filtre månedligt. Se betjeningsvejledningen til din enhed, hvis du er usikker på, hvor ofte der skal ændre filtre.

•Klart blade, snavs og snavs fra området varmepumpe. Dette mindsker chancerne for tilstopning, der kan begrænse luftstrøm.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com