Hvordan til at estimere prisen på forskellige typer af hegn

October 14

Hvordan til at estimere prisen på forskellige typer af hegn

Når shopping for hegn, estimere prisen på forskellige typer, så du kan vælge det bedste match for både din landskab og dit budget. Når du finde ud af hvad du har brug for dit hegn projekt, kan du bruge oplysningerne til at bestemme omkostningen for det samlede projekt med forskellige typer af hegn med få beregninger. Du kan finde at ved at skære hjørner på en komponent, du kan tilføje en særlig funktion og stadig holde sig inden for dit budget.

Instruktioner

•Draw et tæt til skala kort over din ejendom på millimeterpapir. Tage målinger af området skal være indhegnet og trække dem til at skalere på ternet papir.

•Mark placering for alle Hjørnestolperne på kortet med en farvede markør. Hjørnestolperne er de stillinger, der har hegn på begge sider på hjørner eller bøjninger i hegnet. Oprette en etiket på ternet papir og skrive i antallet af Hjørnestolperne behov.

•Markér placeringen for alle ende indlæg med forskellige farvede markør. Ende stillinger er stillinger for enden af hegnet hvor der er åbninger for gates. Oprette en etiket på ternet papir og skrive i antallet af slutningen indlæg behov.

•Calculate mængden af beton behov for at indstille hjørne og slutningen indlæg. Hvert hjørne eller ende post skal en 40-pund pose af beton. Oprette en etiket på ternet papir og skrive i antallet poser af beton behov ved at føje antallet af hjørnet og slutningen indlæg sammen.

•Indstil antallet linje stillinger kræves af afstanden mellem Hjørnestolperne og slutningen indlæg og bredden af hegnssektioner. Måle afstanden mellem Hjørnestolperne og slutningen indlæg. Dividere afstanden med bredden af panelerne hegnet valgt og runde op til nærmeste hele tal. Mark placeringen for hver linje indlæg på kortet med en anden farve markør. Oprette en etiket og skrive i antallet af linje stillinger.

•Etablere antallet af hegnet paneler behov ved at føje antallet af linje stillinger og tilføje en for hver side. For eksempel, ville en kvadratisk eller rektangulær hegn øge antallet af paneler kræves af fire. Bestemme kæde link hegnet ved at tælle længden af alle sider. Oprette en etiket på ternet papir og skrive i antallet af paneler eller længden af alle sider, for hegnet paneler eller mesh.

•Calculate antallet af øverste rails behov ved at tilføje længden af alle sider sammen og dividere med resultatet af længden af den top jernbane. Oprette en etiket på ternet papir og skrive i antallet af øverste rails behov for projektet.

•Consider diverse forsyninger til forskellige typer af hegn som, caps, line wire, gate, clips eller beslag.

•Estimate pris for forskellige typer af hegn ved hjælp af mængden af fælles komponenter bestemmes ovenfor og ganger med prisen for hver af disse komponenter i hver hegn stil at sammenligne priser for projektet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com