Hvordan du udskifter stikkontakter i hjemmet

October 14

Hvordan du udskifter stikkontakter i hjemmet

Gamle stikkontakter i hjemmet kan ikke holde stik ordentligt eller kan være så forældet at de ikke længere overholder moderne elektriske koder. Eksisterende ledninger konfigurationer for din hjemmets elektriske system varierer, afhængigt af hvilken type af elektrisk beholder installeret, kabel bruges og metoden for Elektrikeren, der installerede ledninger. Når du udskifter beholdere, bruge den samme konfiguration af ledninger som den eksisterende outlet.

Instruktioner

•Ansigt vigtigste kredsløb service panel og slukke for strøm til de elektriske forretninger.

•Test hver afsætningsmulighed for power før du begynder dit arbejde. Sæt den ene ende af spænding tester i en af slots på en outlet beholder. Indsæt anden enden af spænding tester i andet stik. Hvis spænding tester lys pære tændes, er magt til stede i beholderen. Inspicere det vigtigste kredsløb service panel for den korrekte breaker eller nedlægge magt til panelet hele service før du fortsætter dit arbejde.

•Indstil strømstyrke af beholderen outlet du udskifter. Inspicere afsætningsmulighed for enten en "15A" eller "20A" stemplet på enheden. Brug en ny beholder mærket identisk med det at blive erstattet. For eksempel, hvis den gamle outlet er mærket "15A", erstatte outlet med en ny en mærket "15A."

•Anvend en flad skruetrækker til at fjerne outlet dækplade. Skru stikkontakt skruer på toppen og bunden af outlet beholderen. Træk forsigtigt forretningen ud af sin boks. Undersøg ledninger for skader eller forringelser. Læg mærke til de eksisterende ledninger konfiguration.

•Brug skruetrækker til at løsne ledninger fra terminaler på hver side af forretningen. Hvis ledningerne er fastgjort til forretningen ved push-in terminaler, brug skruetrækkeren til at trykke på fanen terminal på bagsiden af forretningen. Trække ledningerne fra terminalerne. Kassér den gamle outlet beholder.

•Sæt ledninger til den nye stikkontakt. Brug nålen næse tænger for at vride ledninger rundt skrue-terminaler, om nødvendigt. Sørge for at følge den tidligere konfiguration, med sorte ledninger på messing skruer af forretningen og hvide ledninger på sølv skruerne. Vedhæfte den nøgne eller grønne ledning til grønne skruen i bunden af forretningen.

•Tryk på den nye outlet i det elektriske felt. Remount outlet til boksen. Fortsæt denne procedure med hver outlet, indtil alle er erstattet.

•Drej på power outlet-kredsløbet. Test hver outlet med spænding testeren. Udskifte stikkontakt covers.

Tips & advarsler

  • Snap et foto eller tegne et diagram af stikkontakt ledninger, før du demontere stikkontakten. Dette vil sikre, at du rewire beholder identisk med den gamle ledninger.
  • De fleste kommuner kræver ikke byggetilladelse for udskiftning af beholderen forretninger, men kan du kontakte din lokale koder Institut for at være sikker for din by politik. Manglende overholdelse af koder kan pålægges en bøde eller fjernelse af alle reparationsarbejde, eller begge dele.
  • Hvis du opdager brændt eller svedet ledninger inde i boksen outlet, straks kontakte en elektriker. En beskadiget ledning angiver gnistdannelse, en udtømning af vildfarne elektricitet og en brandfare.
  • Aldrig erstatte en 20-amp afsætningsmulighed for en 15-amp outlet, medmindre de elektriske kabler er mærket 12NM gauge eller højere. Ledninger mærket 14NM gauge og lavere kan ikke håndtere den højere belastning for en 20-amp outlet, og ledningerne kan overophede og forårsage brand.
  • Aldrig splice ledninger med elektrisk tape. Splejse ledninger med en wire møtrik, og tape wire møtrikken sikkert til ledninger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com