Hvordan at gentage tagdækning

October 15

Hvordan at gentage tagdækning

Redoing tagdækning er en besværlig opgave. Et tag skal udskiftes, når helvedesild er beskadiget og taget er utæt. Før du gør en indsats for at omgøre en tag dig, indsamle skøn fra tagfirmaer at sikre vil din fysiske arbejdskraft og risikoen for arbejde på toppen af dit tag være umagen værd. Redoing tagdækning selv typisk sparer dig $1.000 til $3.000, ifølge "Den familie Handyman magasin", men projektet kræver, at du får en lokal byggetilladelse og at en professionel tjekke dit arbejde, når den er færdig. Redoing en tag tager mindst et par dage og kræver tørt vejr.

Instruktioner

•Anbring en dumpster nedenfor eave af dit hus tag så du nemt kan smide gamle tag rullesten stykker i denne beholder under dit tag redo projekt. Tag den gamle tag helvedesild ved hjælp af en pitchfork samt en specialiseret skovl designet til at bryde op og slippe af med tag helvedesild. Dump alle disse gamle helvedesild og rullesten negle i en dumpster på jorden.

•Sweep taget rense bruger en push-kosten, og inspicere taget til områder af løs tag beklædningen. Nail disse områder, og anvende en underlag på toppen af beklædningen, sikre det hver 6 inches bruger hæfteklammer. Bemærk at underlag forhindrer vand fra siver ud fra taget til indersiden af dit hjem.

•Installer blinkende omkring den nederste kant af taget ved hjælp af negle. Sætte to kridtstreger på taget, en strækker sig vertikalt og den anden strækker sig horisontalt. Ved hjælp af den vandrette linje som vejledning, placere andre horisontale linjer på tag omkring 5 inches fra hinanden. Oprette lodrette linjer omkring 6 inches fra hinanden, ved hjælp af den første vertikale linje som udgangspunkt.

•Lay dit nye tag helvedesild, så den øverste kant af helvedesild til linje op med vandrette kridt linjer. Kontroller, at de andre rullesten ender linje med lodrette kridt linjer. Starte fra kanten af taget i et hjørne og Arbejd din vej mod tagets centrum mens æglæggende nye helvedesild.

•Kontroller fire søm i hver rullesten efter du lægge den. Skær kanterne af helvedesild, der hænge over kanten af taget ved hjælp af en krog klinge kniv.

•Klippe almindelige tag helvedesild, således at de er 12 inches af 12 inches, og bruge disse som ridge-cap helvedesild skal placeres over ridge i midten af dit tag. Centrere hver af disse nyoprettede helvedesild over højderyggen, og sikre dem ved hjælp af to negle.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com