Hvordan man opbygger kvist hegn

October 16

Hvordan man opbygger kvist hegn

En traditionel kvist eller pilefletning hegnet tjener som en effektiv barriere samtidig tilføjer et strejf af gamle verden charme til din ejendom. Hvis du har en landlig ejendom, er chancerne du kan bygge en kvist hegn ved hjælp af materialer du har på hånden. Som standard træ hegn brug twig hegn træpæle som deres strukturelle understøtter. Armeringsjern bruges nogle gange i stedet for træ indlæg. Istedet for benytter planker som lameller, er træer vævet mellem indlæg til at danne vandret overflade af hegnet. Nyligt cut grønne træer er lettest at bøje og er derfor ideel til brug i en kvist hegnet.

Instruktioner

•Klippe dine indlæg til en længde på omkring 4 fødder med en træ så. Brug længere stykker, hvis du ønsker en højere hegn; en del af længden vil være underground. Når at indsamle materialer til brug for indlæg, skal træet være ca 2 inches i diameter. Når du har savet træ til længde, skal du bruge stridsøksen en bemærkning i den ene ende af hvert indlæg at gøre dem lettere at pund i jorden.

•Lay ud dine indlæg i intervaller af 3 til 4 fod langs ruten du ønsker dit hegn til at tage. Forkorte denne interval på steder hvor hegnet går omkring en kurve.

•Hammer din 4-fods stillinger i jorden, spidse ende først, forlader omkring 3 fod over jorden.

•Klippe ned din træer. Kigge efter popler, sort valnød, kaprifolier og andre indfødte, hurtigt voksende træer. Den mængde du skal skære afhænger af hvor længe og hvor høj din hegnet vil være. Træer bør være omkring 1/2 tommer i diameter og op til 8 fod lange. Beskære off enhver fremspringende kviste og holde kviste til senere brug.

•Weave træer vandret omkring stillingerne. Overlap træer på samme måde du ville en vævet kurv, og sørg for at guffe i enderne. Fortsætte vævning træer på denne måde, indtil du når den ønskede højde for dit hegn.

•Weave tyndere og kortere kviste gennem træer til at fylde i alle store huller.

Tips & advarsler

  • Den påtænkte anvendelse af hegnet skal diktere den højde, hvortil du bygge det. Et hegn til at holde rådyr ud, skal for eksempel være 8 fod høj. På grund af den ønskede højde er en kvist hegnet ikke en ideel løsning til at holde ud hjorte.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com