Hvad har afskårne blomster skal overleve?

June 18

Hvad har afskårne blomster skal overleve?

For mange er en vase fuld af frisk afskårne blomster et sikkert tegn på at sommeren er i fuld sving. Farverige blomster og søde aroma kan tilføje et strejf af atmosfære til enhver indretning. Men blomsterne har brug for mere end postevand og en vase til at overleve. Med lidt forberedelse, kan din friske blomster vare længere.

Vand

Frisk skal afskårne blomster placeres i varmt vand straks at undgå visnen. Stilke frataget vandet for selv et par minutter fyldes med luft, hvilket gør det vanskeligt for vand til at flytte op stilken.

Rede stilke

Blomst stængler skæres med en 45-graders vinkel vil absorbere mere vand. Blade, der vil være under den vase vand linje bør fjernes for at undgå rådne og bakterier.

Konserveringsmidler

Floral konserveringsmidler i blomster vand give ernæring, bekæmpe dødelige bakterier og holde vandet pH afbalanceret for maksimal optagelse i stængler.

Beliggenhed

Blomster skal holdes væk fra direkte sollys, kladder eller modning frugt. Nogle frugter udsender ethylen gas, der forårsager blomster til alder.

Rene Vase

Friske blomster har brug for en ren vase til at overleve. En beskidt vase kan havnen bakterier, hvilket gør det vanskeligt for den bakterielle hæmmer i konserveringsmidler til at være effektiv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com