Workbench ideer til Garage opbevaring

October 17

En workbench kan give din garage med en handy område for at lave mindre reparationer eller projekter samt lagring af alle de værktøjer og materialer, du skal gøre. Afhængigt af hvordan du planlægger at bruge det, kan du maksimere enten arbejdsplads eller lagerplads eller holde en balance mellem to. Pre-bygget systemer kommer i flere stilarter for at matche din smag, eller du kan opbygge din egen.

Modulære kabinetter til opbevaring

Garage kabinet/workbench systemer sælges i de fleste store home-forbedring butikker, og består af forskellige størrelser af base, væg og høje skabe og workbench indstillinger til toppen off underskabe. Hvis du planlægger at udføre mindre reparationer eller projekter kun, oprette et system, der fokuserer på opbevaring. Vælg en bred gulvet underskab og flanke det med to høje skabe. Forlade rummet ved siden af basen på den ene side, før den høje kabinet så du har plads til at glide en skraldespand eller opbevaring hæmme nedenunder. Tilføje to overskabe på tværs af toppen---en ovenfor basen--- og en ovenfor hæmmer slot og top base med en robust bordplade lavet af massivt træ.

Hjem-bygget Bin og bænk System

Hvis arbejdsområdet er dit fokus, konstruere en robust træ workbench mindst 2 fod dybt, alle langs den ene væg i din garage eller at tage så meget plads som du har fri. Tilføje to hylder under workbench; Placer en lige over gulvet og næste ca 15 til 18 inches op. Placer metal eller plast lagerbeholdere langs hylden, så tilføje et pegboard langs væggen over bænk til lagring af værktøjer. Holde området over bænken det meste klar i tilfælde du arbejder med høj objekter og derefter tilføje en tømmer opbevaring rack ca 2 fødder under loftet til at gemme two-by-fours og lange stykker af trim. For lagerbeholdere under bænken, skal du bruge den plast form med låg, hvis du planlægger at bruge bænken for træbearbejdning eller andre aktiviteter, der skaber en masse støv.

Afbalanceret System

Hvis du vil oprette en workbench lagersystem, saldi arbejdsområde med opbevaring, begynder med et modulært system eller gamle køkkenskabe, men tilføje et par rører din egen. Start i det ene hjørne af garage med et gulv til loft-kabinet, der vil gemme de fleste af dine større materialer. Forlade omkring 15 til 24 inches ud for dette kabinet, så tilføje et underskab. Konstruere hylder forbinder de base og høj frysere, så du har plads til lagerbeholdere eller træ-skrot containere. På den anden side af underskab, lade en anden åben plads, stor nok til at installere en lille metal kabinet for brandfarlige emner, så Afslut base med en anden base kabinet. Top basisareal med en robust køkkenbordet, der når mindst 6 inches ud over den endelige base kabinet, så du har et område, hvor du kan klemme emner der skal krog under arbejde bænken. Forlade et par inches til fastspænding langs fronten, også. Bruge pegboard væg storage til at maksimere din systue, derefter tilføje en væg kabinet nær slutningen af din bordplade. Brug toppen af denne vægskab og toppen af din høje kabinet som base for et træ opbevaring rack.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com