Busk & Bush typer

October 23

Busk & Bush typer

I dagens hektiske verden er det svært at finde tid til en tendens til at en have. For at undgå omkostningerne og tidsforbruget i årstidens beplantninger, vokse hårdfør, let-til-pleje-for buske og buske. For det meste buske kræver den lejlighedsvise beskæring, måske at skære en beskadiget skyde eller at forbedre den overordnede form, men mest kan være venstre untended i år. Der er mange sorter, størrelser, former og farver at vælge imellem, så skal du overveje attributterne for hver bush før plantning det i gården.

Løvfældende buske

Løvfældende buske og buske kaste deres blade hvert efterår og forblive bladløse og hvilende hele vinteren, bølgende ind i nye vækst hvert forår. Buske som blomstrende kvæde og butterfly bush vise dekorative blomster for omkring to uger i foråret. I efteråret kontraster den pulserende blade af buske som sommer-søde, smokebush og troldhassel, pænt med den dybe grønne af de omkringliggende græs. Desuden vises nogle buske, såsom Berberis eller linden bush, farverige klynger af lyse bær gennem vinteren, lysere landskabet og leverer mad til fuglene.

Bredbladet Evergreens

Bredbladet stedsegrønne buske bære fladtrykte blade, der forbliver grøn hele året rundt. De fås i et stort sortiment af størrelser, fra dværg sorter af Buksbom, der er mindre end 1-fod høje til majestætiske Rhododendron, at når 20 fod i højden. Der er et væld af landskab valg i mellem, fra lave og afrunding holly til vandret spredning camellia. Disse praktiske planter udføre mange funktioner, landskab og besidder en række positive egenskaber.

Nåletræer

Stedsegrønne buske med kanyle-lignende blade og kegler betragtes nåletræer. Mens de fleste nåletræer modne naturligt ind i træer, kan deres dværg former bruges som buske i et landskab, fordi de er lille i statur og vise en busket vækst vane. Oftere og oftere, stjæler prangende dværg nåletræer, som dværg white pine, spotlight fra deres almindelige, fuld størrelse fætre. Mens en normal nåletræ kan vokse til at være 70 fødder i 100 år, når dværg sorten 10 fod i denne tid. Den fascinerende, shaggy former og variationer i farve gør dværg nåletræer nye favorit blandt plante samlere og havearbejde kendere.

Busk roser

Roser er en af de ældste og mest højt elsket haveplanter. De er hårdføre og tolerante af mange jordtyper og producerer dejlige blomster, der fylder værftet med farve og duft. Den afslappede, usoigneret udseende af bush-stil roser, synes såsom peachy-pink Abraham Darby eller crimson-lilla Hansa, giver haven et gammeldags, country cottage look, mens den opretstående vækst vane af de Bourgogne Othello busk steg mere hjemme i en formel haven indstilling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com