Gør det selv-dæk imprægnering

June 26

Gør det selv-dæk imprægnering

Træ dæk giver et behageligt sted for underholdning eller tid til familien. Men da din udenfor området er lavet af træ, det vil ikke vare evigt. Træ bryder ned over tid når de udsættes for de elementer og will så hurtigere, hvis du ikke behandler det korrekt. Den bedste fremgangsmåde er at forsegle træ hvert år og rense det ofte.

Instruktioner

•Test dæk for at sikre, at det er klar til fugemasse. Gamle fugemasse aftager hvert år. Hæld vand på det og se hvis dækket opsuger det. Hvis det er langsom til at suge det, derefter slidt fugemassen ikke helt endnu.

•Rengør dæk til at fjerne støv og mug. Spray på en træ renere, der dræber også skimmel og meldug. Krat overfladen af dæk med en lang håndterede krat pensel, og derefter skylle det ud. Hvis du planlægger at forsegle træ der stadig har lidt af fugemasse stadig på det, så skal du bruge en træ stripper først. Rulle det, skyl grundigt og derefter fortsætte med renere.

• Lad dækket tørre i mindst 24 timer.

•Paint på en fugemasse. Fyld en maler bakke med væsken, og rulle den over lameller med en maling rulle efter korn af træ. Bruge pensler til skinnerne og i mellem lamellerne. Typen fugemasse du vælger er op til dig. Vælg en fugemasse, der omfatter pletter eller maling hvis du ønsker træet farvet, der har UV-beskyttelse, hvis du vil bevare træets naturlige farve eller en uden UV-beskyttelse, hvis du ønsker træ at vende grå. Lad fugemasse tør i flere timer inden du går på det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com