Hvornår man skal plante blomsterløg i det vestlige Washington

October 24

Blomsterløg er blandt de mest populære og ubekymrede planter til hjemmet gartner. De inddeles i to typer: hardy eller foråret blomstring pærer som tulipaner, krokus, påskeliljer og hyacinth, der kan tåle og har brug for kolde vintre; og bud eller sommer blomsterløg som anemone, gladiolus og caladium, der ikke kan overleve temperaturer og udplantes, når faren for frost er forbi for blomstrer om sommeren. Plantning gange for hver varierer afhængigt af klimaet i området hvor de vil blive plantet.

Klima af vestlige Washington

Pacific Northwest Coast økoregion består mest af vestlige Washington. Dette klima funktioner høj nedbør--falder fra 60 til 240 inches--mest som regn fra November til April. Området er også kendt for milde vintre og kølige, tåget somre. Vestlige Washington ligger inden for USDA hårdførhed Zone 8. Sunset klimazoner tilbyde mere præcise klima zone information til specifikke områder i det vestlige Washington.

Blomsterløg om foråret

Blomsterløg om foråret kræver mindst 11 til 13 uger for koldt (under 45 grader Fahrenheit) for deres rødder til at udvikle. Selvom du kan plante dem tidligere eller senere, så længe jorden ikke er frosset, er det ideelle tidspunkt at plante Blomsterløg om foråret i det vestlige Washington i November og December, ifølge Washington State University forlængelse. Ifølge den internationale pære Society er en god tommelfingerregel at plante dem seks uger før jorden fryser.

Blomsterløg om sommeren

Behandle Blomsterløg om sommeren på samme måde du ville behandle sommer enårige, plantning dem efter fare for frost er forbi. Gennemsnitlig sidste frost datoer varierer for vestlige Washington fra marts 25 for Vancouver, April 6 for Seattle, April 26 for Longview og 30 April til Olympia. Ikke alle planter i betragtning Blomsterløg om sommeren er faktisk pærer--nogle er rodknolde, knolde eller jordstængler. Så de kan se anderledes ud og skal placeres i jorden forskelligt fra de traditionelle løg-formet pærer, men hovedsagelig de dyrkes på samme måde. Det bedste tidspunkt for plantning de fleste sommer pærer er når jorden varmes til omkring 60 grader Fahrenheit. Nøjagtig plantning tid varierer afhængigt af de særlige plante hårdførhed, så konsultere pakke retninger. Du kan overvåge jordbunden temperatur selv, men en god kilde til disse oplysninger er Washington landbrugs vejr netværk på Washington State University.

Blomsterløg om sommeren skal løftes og opbevares om vinteren i zoner, hvor de ikke kan overleve vinteren. Vestlige Washington har borderline klima for de fleste Blomsterløg om sommeren, så kontakt dit lokale Havecenter for at se, hvis du kan muligvis vinter dem i jorden, hvis de er godt mulched og i et beskyttet sted.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com