Hvordan at tage sig af kokos stof

October 24

Hvordan at tage sig af kokos stof

Kokos stof er lavet af fibermaterialet i skallerne af kokosnødder. Kokos, selv er en tyk og grov materiale, der hovedsagelig anvendes til fremstilling af reb, gulvmåtter, døren måtter, sække og sejlgarn. Kokos stof bruges i mange miljømæssige og gartneri indsats som jorden belægninger, beskyttelse for bredden af kanaler og strande og forbedring af jorden, når voksende planter og afgrøder. Kokos stof er naturligvis enten hvid eller brun, afhængigt af alder af kokos når høstet. Kokos kan være bleget og farvet enhver farve nødvendigt, afhængigt af den endelige anvendelse af stoffet.

Instruktioner

•Shake kokos stof eller mat fjerne nogen store stykker af snavs eller jord. Vakuum kokos stof med en suge børste for at fjerne finere sediment og forlænge levetiden af kokos.

•Mist stof lejlighedsvis at holde det i god stand. Dette vil også bidrage til at slippe af med snavs eller pletter.

•Tør med en lufttørring teknik. Lå fladt til tørre. Hvis nogen curling opstår på kanterne, placere en vægt over denne del mens han stadig vådt og lad det tørre helt.

•Blot stof eller materiale med en klud, er hvis noget spildt på det. Ikke gnide, eller pletten kan blive mere rodfæstet i fibrene.

Tips & advarsler

  • Tør ikke rene naturlige tekstiler lavet af naturlige fibre, medmindre instrueret til at gøre det af fabrikanten. Kemikalier, der anvendes i renseri proces kan beskadige naturlige fibre.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com