Liste over tropiske stedsegrønne planter

October 25

Liste over tropiske stedsegrønne planter

Træer og planter, der forbliver grønne året rundt betragtes "evergreens." Selv om der er en bred vifte af stedsegrønne træer og planter, kan kun få trives i tropiske klimaer. Tropiske evergreens foretrækker varme temperaturer med høj eksponering for solen. Selv om de trives i disse varme klimaer, kræver de også betydelige mængder af vand. Tropiske evergreens varierer meget i størrelse, farve og form.

Mirakel frugt

Mirakel frugt (Synsepalum dulcificum) er en tropisk evergreen plante, der vokser ganske langsomt. Når der dyrkes i rige, sure jordbund, kan træerne vokse op til 15 fod høje. De producerer store, ovale blade med små områder af rust-farvet pletblødning. Anlægget producerer også små røde bær. Når forbruges, er disse bær smagløst. Men de har en interessant mulighed for at ændre sur smag i sød smag. Efter at have spist et bær fra Synsepalum dulcificum, kan du bide i en citron eller lime og opleve nogen surhed. For at dyrke planten indendørs, skal du være stand til at reproducere en tropisk klima miljø. Disse tropiske stedsegrønne planter kan ikke overleve i kolde miljøer.

Kinesiske Hat

Den kinesiske hat er en blomstrende busk hvis navn er afledt af formen af dens blomster. Denne tropiske evergreen plante producerer levende blomster i dristige farver af røde, orange og gul. Kinesiske hat blomster har runde, kop-lignende blade i bunden af den tynde, rørformede blomster. Interessant, vokser denne plante som en vinstok, klatre op andre træer eller espalier. Ude af stand til at håndtere frost eller kulde, træet foretrækker varme, fuld sol og moderat vanding. Når disse betingelser er opfyldt, blomstrer dette tropiske evergreen hele året.

Koglepalmer

Koglepalmer er stedsegrønne planter fra tropiske og subtropiske regioner med store flagrende blade. Koglepalmer ligner palmer, bladene klynge omkring toppen af planten. Ca. 100 arter af planter falder ind under den Cycadophyta division, som ligner palmer. Men i modsætning til palmer, koglepalmer ikke producerer blomster eller frugt. I stedet udvikler deres frø sig til kegler. Mens nogle cycad arter vokse og blive mere end 60 fod høje, vokse andre arter kun til en højde af 1 fod. Koglepalmer findes primært i tropiske områder i Mellemamerika, Sydamerika, Australien, Madagaskar, Afrika, Japan og Florida.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com