Sådan opbevarer thailandske te pulver

October 26

Sådan opbevarer thailandske te pulver

Thailandske te pulver bruges i traditionelle Thai huse og restauranter til at gøre iste eller varm te. Det er drukket til at modvirke krydret af de vigtigste retter. Du kan få te pulver online, eller hvis du er heldig, kan du få det fra Thailand på ferie. Gemme din thailandske te pulver korrekt at forhindre det i at få fugtig og at beskytte det mod insekter.

Instruktioner

•Fjern den thailandske te pulver fra boksen. Det er normalt lukket inde i en folie eller plast pose.

•Sæt folie taske thailandske te pulver inde i en genlukkelig plasticpose eller tip indholdet helt ind i posen. Dette holder det forseglet for at forhindre det fra at falde på et arbejdsoverflade eller på gulvet, når du flytter den. Det også muligt for dig at få lettere adgang til te; den originale emballage kan være svært at styre en gang åbnet.

•Åbn låget af plastikbeholder eller glas krukke, og Isæt forsigtigt resealable posen ind i det. Erstatte låget af beholderen, og sørg for det er lukket forsvarligt.

•Opbevar beholder inde i et tørt, køligt skab eller i en pantry. Thailandske te pulver bør ikke få vådt eller varme som varianter kan forkæle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com