Sådan fjerner røde vin pletter fra Pima bomuld

October 27

Sådan fjerner røde vin pletter fra Pima bomuld

Pima bomuld er en ekstra blød og robust type bomuld opkaldt efter Pima-indianerne der først voksede fabrikken i USA. Denne fiber har en blød, Silkelignende føler for det, svarende til egyptisk bomuld, på grund af den høje trådantal. Fordi det er så absorberende, når rødvin spild på Pima bomuld kan det hurtigt absorbere ind i stoffet. Hurtig responstid hjælper dig med at fjerne vin pletten og forhindre det i at sprede sig yderligere i bomuldsstoffet.

Instruktioner

•Tryk på papir håndklæder på den røde vin-farvede bomuldsstof til vægen ud så meget fugt som muligt. Som papirhåndklæder opsuge den rødvin, erstatte dem med rene håndklæder. Holde fugtspredende væk vin pletten indtil ikke mere vil overføre til papirhåndklæder.

•Lay din Pima bomuld Beklædning på en flad arbejdsoverflade. Hæld bordsalt over vin pletten til at absorbere mere af det sted. Lad salt i 20 minutter før børste det i papirkurven.

•Fyld en spand med koldt vand og bland i 1/2 tsk opvaskemiddel rengøringsmiddel og 1 tbsp. hvid eddike. Placer din vin-farvede Pima bomuld Beklædning i spanden og lad det i blød i eddike løsning i 30 minutter.

•Tag din Pima bomuld fra spanden og skylle site af pletten med koldt vand. Hæld prewash pletfjerner over enhver resterende rød vin pletten, og gnid det ind i stoffet. Lad pletten remover arbejde i 10 minutter for at løsne de resterende pletten.

•Wash din Pima bomuld Beklædning med vaskemidler og koldt vand. Du kontrollere hele pletten er væk før tørring dit tøj. Gentag disse trin, hvis det er nødvendigt at behandle enhver vin pletter, der er tilbage.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com