Hvor tæt kan du plante buske til en AC-enhed?

October 27

Hvor tæt kan du plante buske til en AC-enhed?

Hvis du har besluttet at plante buske rundt din air conditioner, kan du spekulerer på, hvor tæt du kan plante dem. Det er et godt spørgsmål at stille, fordi plantning dem for tæt kan have negative virkninger på både planter og klimaanlægget. Men hvis du planter dem for langt væk, de ikke kan have den effekt, du ønsker.

Fordele

Plantning af buske er ikke kun en måde at skjule din air conditioner; Det kan også spare energi. En skyggefuld air conditionere enhed kan bruge omkring 10 procent mindre elektricitet end en enhed, der opererer i solen, ifølge det amerikanske Department of Energy. Solen stiger overfladetemperatur på enheden med 10 til 25 grader, tvinger det til at arbejde hårdere. Luften er også varmere i solrige områder, som kræver, at enheden kan bruge mere energi til at køle det.

Overvejelser

Plantning buske for tæt på kan klimaanlægget blokere luftstrømmen til systemets fordamperfladen. Når dette sker, kan is opbygge og mindske den enhed køling evne. Plantning buske for tæt på kan aircondition enhed også have en negativ effekt på planterne. Klimaanlægget kondensatorer blæse varm luft, der kan såre og endda dræbe buske.

Afstand

Hvor tæt buske kan komme med air condition, afhænger af dine intentioner. Hvis du har planer om plantning buske på én eller to sider af enheden, kan buske blive omkring 3 fødder fra enheden. Hvis du ønsker at plante en kontinuerlig mur omkring enheden, du har brug for mere plads. Buske bør være mindst 5 fødder fra enheden. Når plantning en kontinuerlig væggen, Husk at give plads for nogen at få adgang til enheden for vedligeholdelse og reparation. Men bare fordi du har brug for 3 fod af plads mellem bush og klimaanlægget betyder ikke, at dette er hvor du grave dit hul.

Plantning afstand

Selv om buskene skal være mellem 3-5 fødder fra enheden, er dette ikke den plantning afstand. Dette er mængden plads, der er nødvendig mellem kanten af bushen og enheden, når bushen er modne. Derfor, du har brug at vide, hvad den gennemsnitlige bredde eller spredning af din bush er før du plante. For eksempel kan fælles syrener har en spredning på 6 til 12 fod ved modenhed, så de skulle plantes mindst 9 til 17 fødder fra enheden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com