Sorte pletter på appelsintræer

July 5

Sorte pletter på appelsintræer

Den sol-elskende appelsintræ, dyrkes hovedsageligt i varmere klimaer, har hvid blomstrer fra midten af foråret gennem midsommer. Appelsintræer, kan hvis de forbliver sunde, nå en højde på op til 50 fod. Træerne er underlagt svampe maladies producere brune, sorte eller grålig misfarvninger. De kan blive vist på blade, frugt, grene eller rødder af træet. Flere af sygdommene, der kan ødelægge træet, men de fleste kan behandles.

Fedtet plet

Denne sygdom er præget af gulbrune blister pletter på bladene, især på undersiden, der bliver fedtet udseende som sygdommen skrider frem. Sygdommen kan forårsage betydelige blad tab, især om vinteren, og kan også påvirke frugten. Fedtet Spot behandles ved beskæring påvirket blade og ved hjælp af et fungicid.

Sodede skimmel

Sværtede blade kunne være et tegn på sodede skimmel, en svamp, som følge af honningdug sekreter af visse insekter. Denne svamp kan forebygges ved brug af insekticider. Angrebne blade kan behandles med et svampemiddel.

Citrus fordærve

Denne Svampen forårsager gul glorie-lignende læsioner på frugt, blade og kviste. Citrus fordærve er meget smitsom og kan medføre tab af blade eller frugter. Anvendelsen af fungicid anbefales som en forebyggende foranstaltning.

Root Rot

Mørke pletter af hærdet bark på stammen kan indikere en Root Rot problem. Denne svamp er ansat fra jorden, og er mest almindelige i våd jord. De mørke pletter sive almindeligt, og i sidste ende de vil tørre for at blive udhulet cankers. Sygdommen kan også påvirke frugten og forårsage die-back i løvet. Inficerede grene skal beskæres for at forhindre spredning af denne sygdom. Et svampedræbende program bør udnyttes både som en behandling, og som en forebyggende i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com