Hvor hen til forhindre puder fra glidende

October 29

Hvor hen til forhindre puder fra glidende

Nogen tid eller andet vi har siddet i eller vi ejer et stykke møbel, der har glidende puder. Min Pure, enkel og økonomisk tips kan gøre at skærpende omstændigheder forsvinde.

Instruktioner

•Purchase hylde liner fra dollar butik, Wal-Mart eller køkken rulle levere butik. Det er en plastik som væver, bøjeligt materiale, der kan skæres med en saks, i hvilken som helst størrelse du har brug for. Du vil have et valg af farver og bredder, så vær parat til et valg. Dit valg vil afhænge af det område, du vil forhindre i at glidende og antallet af stykker du vil behandle.

•Du kan skære hylde liner på flere forskellige måder til at opnå resultaterne af en ikke-glider pude. Hylde liner kan skæres i strimler og placeret på den ydre område af pude, lige i midten eller en fuld dækning af den pude, der har været bevægelse, kører du skøre derhjemme.

•Den hylde liner kan bruges under en futon til at forhindre det i at glide på den træ eller fremstillede ramme. Tage saksen og klippe stykker, der er på størrelse med ramme stykker. Ingen grund til at bruge noget til at sikre hylde liner på plads, da dette materiale klæber godt til de fleste overflader.

•I mellem madras og box foråret, kan du placere flere stykker af hylde liner til at stoppe to fra adskillelse. Det er ikke nødvendigt at line hele overfladen i mellem disse to sovende stykker. Lige nok på de ydre 4 sider vil stoppe deres bevægelse.

•Hvis du har nogen hylde liner tilovers, kan du overveje at sætte nogle under hund parabol, så det stopper rejser i dit hjem. Et stykke under en scatter tæppe kan gøre at tæppe lidt sikrere da tæppet ikke vil flytte enten. Under en blender eller foodprocessor i køkkenet, kan hylde liner stoppe de omrejsende apparater på din bordplade. Under køkken bordet puder er et fantastisk sted at sætte nogle hylde liner stykker for at stoppe dem fra at flytte for.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com