Alternative træ varme tanker

November 2

Opvarmning med træ er ren og skær historisk levetid, den all-time champ. Den menneskelige race har brugt træ som brændselskilde siden forhistorisk tid. Selv i dag er mange hjem i Amerika stadig opvarmet med varme genereret af brændende krydret cordwood. Der er dog flere praktiske alternative brændstof-kilder.

Paller

Brænde træ fra bjærget paller er en god alternativ træ brændsel. Mange steder er kasserede træpaller fri for at tage. Mange er fremstillet af løvtræ såsom rød eg, ahorn eller Ask, alle er fremragende varmekilder. Bringe paller hjem, og skæres fri fra vanger lamellerne. De resulterende stykker vil være omkring 16 inches i længden, samme længde som et stykke af cordwood. Derefter fjerne negle eller hæfteklammer fra stringere, og skær dem op for endnu flere gratis brændstof.

Palle træ er bark gratis, snavs fri og tørre rock hårdt. Det er let at stable, og brikkerne er af en håndterbar størrelse.

Pellets

Træpiller er et attraktivt alternativ til brændende cordwood. Lavet af stærkt komprimerede træflis og savsmuld, brænde træpiller både varmt og jævnt. Som pellets begynder at smuldre i ovnen, bryder de i mindre stykker. Dette øger deres brændbart areal og fører til mere fuldstændig forbrænding, hvilket betyder mindre aske og mindre affald.

Pellets kan købes af Palle belastning, eller hvis din varme behov er sporadisk; i enkelte sække. Traktor levering butikker bære træpiller.

Kirsebær pitten

En forholdsvis ny alternativ "træ" varmekilde er kirsebær pitten. Kyndige træ brændere begyndt at blande kirsebær Gruber med deres træpiller. Kirsebær pitten producere mere end 9.500 BTU/pund, i modsætning til omkring 8.000 BTU/pund for træpiller. Mange traktoren levere butikker sælger også sække af kirsebær pitten. Det tilgængelige udbud af tørrede kirsebær pitten er dog lille versus den enorme mængde træ tilgængelig til at producere pellets. Ved at blande kirsebær Gruber med deres træpiller, kan træ brændere strække deres begrænsede pit udbuddet samtidig samtidig øge deres brændeovn BTU output.

Men den største fordel ved brændende kirsebær pitten er måske deres pris. Baseret på prisoplysninger indhentet på traktoren levere butik i Fulton, New York, på Oktober 16, 2009, 40-lb. poser med tørrede kirsebær pitten var at sælge for 50 cent mindre end en tilsvarende vægt på træpiller, men producerer de cirka 19 procent mere varme pr. pund.

Multi pejse

En anden nyskabelse i brændeovne er multi komfuret. Disse apparater er i stand til at brænde afskallede korn, træpiller, kirsebær gruber og oliven pitten. Afhængigt af tilgængeligheden af nogen af ovennævnte brændstof-kilder giver en multi komfur måske kompatibilitet en smart brændeovn kunne favne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com