Sådan laver du din egen Flavored eddike

July 13

Sådan laver du din egen Flavored eddike

Eddike er ikke kun for pickles anymore. Indgyde smag af dine foretrukne urter og frugter i eddike til en ekstra oplevelse i køkkenet. Flavored eddike er en vidunderlig gave nogen tid af året. Du kan gøre en bred vifte af sunde flavored eddike i dit køkken ved hjælp af sikker mad-håndteringsprocedurerne. Når du laver din egen eddiker, brug kun glas med en cap eller kork og betale opmærksomhed til madlavning gange og opbevaring anbefalinger.

Instruktioner

•Sterilize glas og flasker ved kogning dem i et stort lager pot med et bad med varmt vand i 10 minutter. Brug tænger til at fjerne glasvarer fra gryden og sæt hovedet på papirservietter. Vask dæksler eller propper i varmt sæbevand. Skyl og Placer i skoldevand--140 grader Fahrenheit eller varmere, bekræftet af en madlavning termometer--indtil klar til brug.

•Fjern alle bakterier fra de friske urter ved opblødning i en opløsning af 1 tsk blegemiddel til 6 kopper vand. Fjern Urterne efter 5 minutter og skyl godt med klart vand. Pat tør og der er afsat på rene papirservietter.

•Sæt udvalgte urter, frugt eller grøntsager i sterile krukker. Du måtte ønske at spyd mindre stykker, såsom hvidløg, perleløg eller spiral citrus peelinger, på bambus spyd til nem fjernelse fra flavored eddike.

•Sæt en madlavning termometer til side af en 1-qt. gryde. Hæld 2 kopper hvid eddike i gryde og varme til 195 grader. Hæld varm eddike over de valgte smagsstoffer og tørre fælge af krukker til at fjerne eventuelle rester. Forsegle med ordentlig låg eller prop.

•Opbevar behandling aromatiseret eddiker i tre uger eller mere i et mørkt sted indtil den ønskede smag er nået. En god opbevaringsplads er en ubrugt hylde i dit spisekammer. Fjern eventuelle spyd fra krukker og stamme eddike gennem en ostelærred, indtil væsken er klar.

•Tilføj desinficeret urt kviste eller frugter til rent og desinficeret krukker. Hæld de flavored eddike i de forberedte krukker og forsegle. Opbevares i køleskabet.

Tips & advarsler

  • For en pint af flavored eddike, brug 3 tsk tørrede urter eller 2-3 kviste af friske krydderurter. Brug 1 til 2 kopper frisk frugt til frugt-flavored eddike.
  • Kassér eventuelle eddike, der bliver gæret eller viser tegn på skimmelsvamp. Brug ikke eddike, der blev vist til dekorative formål.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com