Sådan fjerner honning fra stof møbler

November 3

Møbler er en stor investering og en vigtig del af hjemmet. Når noget som honning falder på møbler, er det ofte svært at rydde op. Polstrede møbler kan være en akkord at holde rent, da nogle stoffer er følsomme over for kemikalier og farvning. Hvis du får honning på dit stof møbler, rense det ud med nogle mild rengøring teknikker.

Instruktioner

•Fjern alle overskydende honning ved at skrabe det væk med en hård kant som et kreditkort eller skeen. Brug ikke en skarp kant, da dette kan rive eller skade stoffet. Sørg for at overfladen er fri for snavs og kan tørres uden akkumulere snavs og andre partikler.

•Ifølge at god husholdning, bør du blande 1 tbsp. af flydende hånd vask opvaskesæbe med 2 kopper koldt vand. Sørg for, at sæben er helt opløst før dypper den ren klud i blandingen. Brug kluden til dab og duppes honning pletten gentagne gange. Være blid, og ikke trække på de møbler stof. Gentag dette trin, så meget som nødvendigt for at helt fjerne pletten. Væsken bliver fuldt absorberet ind i stoffet.

•Undersøg pletten for at sikre alle honningen er blevet løftet fra stoffet. Dyp en blød klud eller svamp i koldt vand. DAB klud over det område, der tidligere var plettet. Lad stoffet absorberer det kolde vand, og derefter DUP det tørt med en anden blød klud. Tillad resten af stoffet til luft tørre.

•Hvis honning pletten forbliver på møbler efter anvendelsen af mild sæbe og vand, Gentag processen. Vedvarende pletter kan kræve hjælp fra en professionel pletfjerner. Risiker ikke bruge barske kemikalier på dine møbler, da dette kan gøre mere skade end gavn, eventuelt ødelægge stoffet helt eller drastisk sløre farverne. Men hvis du skal bruge en kemisk pletfjerner, læst flaske for at sikre det er passende for dit stof. Stedet tjekke et lille område inden pletfjerner på en synlig område af stoffet.

Tips & advarsler

  • Undgå at spise på dine møbler for at forhindre honning pletter opstår.
  • Behandle en honning pletten straks. Jo længere tillade du det at sidde ubehandlet, jo vanskeligere bliver det at fjerne den.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com