Hvordan at skære bladene på en African Violet

November 4

Hvordan at skære bladene på en African Violet

Afrikanske violer er indendørs hæfteklammer i mange hjem og virksomheder. De vokser bedst på lyse, skyggefulde steder og tolerere kunstigt lys godt. I almindelighed, de er nemme at vedligeholde, og de blomstrer pålideligt med minimum pleje. Afrikanske violer kræver ikke regelmæssig beskæring under normale omstændigheder. Dog situationer opstår som beskæring er nødvendig for at fjerne beskadigede blade, forebygge sygdomme og udbrede nye planter.

Instruktioner

•Klippe nogen blade der er forvrænget eller plaget med insekter eller sygdom, såsom cyclamen mider eller meldug. Skåret blade og stængel lige over kronen hvor det er fastgjort. Bruge et par rene saks eller hånd neglesaks, eller Fastgør dem ud med fingrene.

•Klippe fra bladene i bunden at tynde planten. Udtynding afrikanske violer øger lys og luft flow til at hjælpe tørre ud af blade og jord. Dette forhindrer nogle sygdomme, såsom Botrytis blight og crown rot, der spredes let under fugtige forhold. Tynd én ud af hver tre eller fire blade på en sådan måde, at de resterende blade er jævnt fordelt, og planten er stadig attraktive.

•Klippe off en sunde, modne blad og ca 1 til 2 inches af sin stængel eller stilk. Brug en skarp par saks eller neglesaks. Plante stilk i perlite eller pottemuld til at udbrede en anden African violet. I almindelighed, tager det seks til ni måneder for blad at udvikle sig til en blomsterplante African violet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com