Pleje instruktioner for emalje støbejern Køkkengrej

November 4

Emalje støbejern køkkengrej stykker kommer i mange forskellige farver, mønstre og stilarter. Dekorative køkkengrej stykker kan gå lige fra ovnen til bordet. Nogle ældre, traditionelle emalje støbejern køkkengrej sæt kan passere fra generation til generation. Følg pleje instruktioner for emalje støbejern køkkengrej til at sikre deres levetid.

Forholdsregler

Altid omhyggeligt vask emalje støbejern køkkengrej i hånden, selv om producenten hævder det er opvaskemaskinen. Emalje kan chip i opvaskemaskinen. Brug en vandlåsens svamp eller parabol klud for at forhindre ridser emalje. For at forhindre emalje fra skår eller revner, ikke bang emalje støbejern køkkentøj mod andre objekter eller slip køkkengrej stykker. Brug aldrig køkkengrej som en dyb fryer. Køkkengrej kan knæk når de udsættes for ekstreme temperaturer afholdt mens dyb stegning eller sværtning fødevarer.

Rengøring

Emalje støbejern køkkentøj behøver ikke at være krydret som traditionelle støbejern Køkkengrej; den emalje belægning beskytter jern. Hvis emaljen har små chips på ydersiden af stykket, gnide en generøs mængde af afkortning i den udsatte metal så snart stykket er vasket og tørret. Opvask i hånden af gryder, grundigt tørre det og genanvende afkortning efter hver brug. Skærm for tegn på rust. Hvis chips eller revner forekomme på indersiden af stykket, smide køkkengrej. Korrekt rengøring krakket stykker er umuligt som fødevarer og væsker vil sive under kanten af den krakkede emalje.

Pletfjerning

Emalje støbejern køkkentøj tendens til at pletten men er nemt restaureret til sin oprindelige farve. For at slippe af med pletter, rengøre køkkengrej. Gnid afkortning i nogen chips eller revner på stykket. Udfylde en vask fyldt med lunkent vand og tilsæt ½ c. af blegemiddel til vandet. Lad det stykke lægges i blød natten over. Grundigt vaske og tørre stykket næste dag. Som et alternativ til at blege, fjernes en bagning soda pasta madlavning pletter fra emalje støbejern køkkengrej. Hæld ½ c. bagepulver i en lille skål. Gradvist tilsættes små mængder vand til bagepulver. Bland indtil en pasta er dannet. Påfør pastaen at emalje støbejern køkkengrej og lad i blød i en time. Bruge en cellulose svamp til forsigtigt krat pletten fra køkkengrej. Genstridige pletter, tillade pasta til at sidde på stykket længere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com