Hvad er at dræbe min Black Jack træer?

November 7

Hvad er at dræbe min Black Jack træer?

Blackjack eg, også kaldet træet blackjack er en lille, krogede eg arter fundet i sydøst og syd centrale USA. Det har tendens til at vokse ikke højere end 30 eller 35 fod og er ofte brugt til brænde. Disse træer er forholdsvis hård og normalt kræver lidt vedligeholdelse, men kan lide af nogle problemer og sygdomme.

Egens visnesyge

Ifølge United States Department of Agriculture dræber egens visnesyge tusindvis af træer hvert år i de centrale stater. Denne svampesygdom kan beskadige eller dræbe blackjack eg, live oak og deres pårørende. Sygdommen spredes gennem rodsystemer af nærliggende træer eller via biller rejser fra det ene træ til et andet. Træer med bark sår er mest tilbøjelige til at være inficeret. Denne betingelse er uhelbredelig. En inficeret træ må fjernes og destrueres.

Hypoxylon fordærve

Denne svampesygdom, der slår trærødder er til stede i stort antal egetræer. Det angriber træer, som allerede er blevet svækket af andre belastninger, såsom tørke. Ifølge University of Arkansas gavner hypoxylon fordærve faktisk skove samlede ved udtynding baldakin og fjerne svage eksemplarer. Dog kan det dræbe din blackjack oaks. Hypoxylon fordærve er uhelbredelig. Fjern inficerede træer og giver sunde træer med masser af vand og gode vækstbetingelser til at holde dem i god form.

Tørke

Lange perioder med dårlig vand kan beskadige eller dræbe blackjack oaks. Tørke kan også gøre tingene ser værre end de er ved at tvinge træ i tidlige vækstdvale. Hvilende træer har tørre, brune blade og stoppe voksende, men vil vende tilbage til livet i foråret eller når de begynder at få vand nok. Overrisle din blackjack oaks regelmæssigt for at forhindre tørkeskader.

Bakteriel Wetwood

Denne tilstand opretter vand-gennemblødt træ filialer og trunke af blackjack oaks. En bakteriel infektion i de ydre kernetræ og indre afgrenet får den til at bevare vand i disse områder. Det er mest sandsynligt at strejke sårede træer og oaks under stress fra tørke eller andre betingelser. Træer lider af bakterielle wetwood kan udvikle en ubehagelig lugt og en slimet stof på bark. Nogle træer vil isolere de smittede træ og fortsat stigende. Andre kan dø. Behandling kræver regelmæssigt vaske ud slim og anvendelsen af insektbekæmpelsesmidler spray. Anvend gødning for at øge chancerne for inddrivelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com