Kan jeg dyrke tomater med frø fra en supermarked tomat?

November 7

Kan jeg dyrke tomater med frø fra en supermarked tomat?

Voksende og spise din egen producere er noget, der kan spare dig penge, tilfredsstille din familie og give dig noget at gøre i løbet af foråret, sommer, og falder. Det er vigtigt at finde frø, der vil fungere bedst at vokse din tomater. Med en vellykket høst, kan du fortsætte med at udbrede års værd af tomatfrø. Tricket er at komme i gang. Paul D Jones, en lokal hjem landmand i La Crosse Wisconsin, siger, du skal være forsigtig, når du bruger frø fra en supermarked tomat.

Supermarked tomater

Det er muligt at bruge frø fra en købmand tomat til at vokse tomatplanter. De fleste af de tomater, der sælges har frø og ikke er blevet ændret for at blive steril. Derfor, medmindre du køber produkter, som er blevet ændret for at ikke producere levedygtige frø, vil du være i stand til at samle og vokse tomatfrø fra dit supermarked tomater. Men der er nogle ting at overveje, før du fortsætter.

Ekstraudstyr

De fleste af de tomater, der sælges i supermarkeder er blevet forbedret på nogle måde, siger Jones. De er enten blevet behandlet med hormoner til at vokse sig større og bo moden længere, eller har de været produceret ved hjælp af kemikalier. Derfor, hvis du bruger frø fra disse tomater, du formerings frugt, som ikke er helt naturlige. Den eneste måde at undgå dette er at finde en tomat, der er mærket som økologiske, og bruge frø fra der. Økologisk frugt og frø de indeholder har ikke været udsat for nogen kemikalier, hormoner, eller andre tilsætningsstoffer.

Start af frø

Frø skal tørre ud og modne før de kan plantes, og dette kan tage et par uger. Også, en tomatplante tager mindst tre måneder for at fuldt ud sit potentiale, og det er tre måneder regnet fra hvornår de faktiske sætteplante vises. Derfor, hvis du starter frø, du skal bruge en ekstra måned for frø at udvikle sig til en plante. Brug kun supermarked frø, hvis du har en meget lang vækstsæson, eller starte din tomatplanter inde før vækstperioden begynder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com