VVS Tips til en god loddetin fælles

November 7

VVS Tips til en god loddetin fælles

Lodde rørene sammen er den mest effektive måde at få et solidt, vandtæt joint, der er resistent over for rust og korrosion. Lodning indebærer slutter sig to metal rør sammen ved at fusionere dem med en metal legering med et lavere smeltepunkt end rørene. Lodning er en afgørende VVS teknik, som du kan opnå med en blæselampe og grundlæggende VVS materialer.

Forberedelse

Test altid den Paritetiske Forsamling, før du forsøger at lodde rørene sammen. Skubbe rør sammen for at sikre en tæt pasform. Hvis det er nødvendigt, bruge et groft grus sandpapir til at udjævne enderne af hvert rør. Rørender skal være helt ren at obligation godt, så skrub dem med en wire uld pad, indtil de skinne som en frisk præges mønt.

Materialer

Metal VVS-rør er fremstillet af kobber, så vælg det korrekte lodde materiale for kobber, som regel en legering, der kommer som en rulle med ledning. Flux er også en væsentlig ingrediens til succes lodning. Flux er en kemisk pasta, som forbedrer strømmen af lodde materiale til at forhindre oxidation under den varme proces. Bruge høj kvalitet flux og anvende det til rørender med en lille håndværk pensel.

Forsamling

Tage tid til at line op fælles ordentligt, således at hver enkelt komponent er i det korrekte sted, og hvis fælles vil danne en bøje, at rørene er rigtige. Skub rørender sammen helt. Bruge en klemme skruestik til at holde rør i sted at befri dine hænder til at holde slag fakkel og loddetråd.

Sikkerhed

Lodning indebærer brug af en blæselampe, der skyder en højtryks åben ild lodde og rør metal overfladen til at smelte dem sammen. Altid bære beskyttende, brand-resistente handsker og øjenbeskyttelse mens ved hjælp af en blæselampe. Bruge en brandhæmmende mat bag det opvarmede areal. Peg aldrig flammen på brændbare materialer.

Lodning

Tillad blæselampe til at brænde for en til to minutter efter du lys det så at det er tid til at varme op til fuld temperatur. Opløftningen altid en del af lodde, så du ikke behøver at røre det, mens det er varmt. Placer blæselampe, så du anvender varmen jævnt på tværs af hele leddet. Når flux pasta begynder at koge og boble, fjerne blæselampe og ising på lodde på flere punkter omkring leddet af røret. Lodde vil automatisk strømme ind i leddet. Fortsætte med at tilføje lodde, indtil det danner en komplet ring omkring leddet. Tillad loddes leddet til at afkøle naturligt; må ikke tilsættes vand for at fremskynde processen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com