De bedste stedsegrønne konisk træer til Gulf Coast

November 8

Klima langs Gulf Coast udelukker brugen af mange fælles konisk eller skarpt pyramideformede stedsegrønne træer mere almindelige i nordlige stater. Selvom træer ligesom sydlige magnolia, kinesiske podocarpus og glat cypress vokser godt, deres modne form er ofte mere forrevne, for snæver eller afrundede uden en konkret punkt top. Fra Texas til det sydlige Florida falder området langs Mexicanske Golf i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8b gennem 10.

Deodar cedertræ

De mest tolerante af alle sande cedars til Gulf Coast varme og fugtige somre er deodar-ceder (Cedrus deodara). Brug for et solrigt sted i mulden der er frugtbar, men aldrig oversvømmelser efter regn, fastholder deodar-ceder en konisk vane i årtier, i sidste ende blive lidt mere buttet i silhuet. Ifølge de "Sunset National Garden bog," er kultivar Shalimar den mest hårdføre. Deodar cedar vokser op til 80 fod høj med en spredning af 40 fod bred på grenene tættest på jorden. Tørke-tolerante når dette er stiftet, plante ikke den hvor det er udsat for salt spray.

Momi Fir

Amerikanske woody plant ekspert Michael Dirr af University of Georgia konstaterer Momi Ædelgran (Abies firma), selv om sjældne, vokser godt i Mobile, Alabama. Det er den eneste fir hensigtsmæssigt at vokse i varmen i syd, ideelt kun i USDA zoner 8b og 9a, hvor det får nogle vinterkulden. Momi fir brug en fugtig, veldrænet jord, der er sure i pH. Vokser langsomt i starten, fremskynder det sit tempo, hvor den nåede 40 fod høj og 10 til 15 fod bred. Dette træ viser en klassisk konisk silhuet men er svært at finde på plante planteskoler.

Fælles Kina Fir

Tolerere masser af varme og endda tørke, ligner de fælles Kina fir (Cunninghamia lanceolata) en stout, Velnæret, pyramideformet evergreen. Mørkegrøn til blålig grønne nåle er ru og grove udseende. Vokse den fælles Kina fir i nogen frugtbar, veldrænet jord i fuld sol til halvskygge, fra salt spray. Den modnes 30 til 75 fod høj og 10 til 30 fod bred, ifølge Dirr. Denne plante er relativt sjældne i handel og sandsynligvis købt på specielle planteskoler. Det er bedst dyrkes i USDA zoner 8b og 9a.

Stedsegrønne Hollies

Mange stedsegrønne hollies (Ilex spp.), de fleste af komplekse hybrid oprindelse, vokser godt over Kystsletten i de amerikanske sydstater. Disse planter naturligvis blive oprejst, kegleformet træer med lejlighedsvise jagged forgrening, men beskæring medvirker til at skabe en mere clean-cut silhuet. Sorter til grow langs Gulf Coast i USDA zoner 8b og 9a omfatter Nellie R. Stevens, Mary Nell, James Swan og Emily Bruner. Modne højderne varierer efter kultivar men varierer mellem 15 og 25 fod høje.

Orientalsk Arborvitae

Den orientalske arborvitae (Livstræ orientalis) vokser i de sandede jorder langs Gulf Coast almindelig. Voksende 12 til 15 fod høj, det tåler tørke i sure jorde, der har god dræning og alle solrigt til delvis skygge eksponering. Det kan ikke tåle salt spray, Ifølge forfatterne til "Din Florida Guide til buske." Bruge det som en accent eller skærm, eller beskære sin lodret-orienterede sprays af skællende nåle til at skabe den perfekte konisk silhuet. Det kan dyrkes i alle dele af regionen Gulf Coast i USDA zoner 8-10.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com