Hvordan at rengøre risten

November 11

Hvordan at rengøre risten

De mest almindeligt renset riste i de fleste huse er komfur riste og grill riste. Disse riste bliver snavsede fra mad splatter og direkte grilning og det er vigtigt at holde både rene for sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige grunde. Komfur riste er designet til at blive fjernet på vasken til rengøring. Udenfor Grill har undertiden flytbare grill stykker for årlige rengøring, men de fleste rist rengøring sker med grill intakt.

Instruktioner

Rengøring Grill riste

•Rengør riste på en udendørs grill efter madlavning på grillen mens det er stadig varmt. Børste riste med en messing stålbørste til at fjerne alle resterende madrester fra riste.

•Brush riste før du begynder at grille ved hjælp af messing wire pensel. Ved at børste efter og før riste forbliver nogenlunde ren over en sommersæson. Når den vigtigste grilling sæson er færdig, og før du sætte grillen væk for vinteren, rense riste grundigt og fjerne din fedt fælder.

•Fyld et stort plast badekar med varmt, sæbevand vand. Placer grillen og badekar over en græsklædt område. Fjerne det kolde grill riste og indsætte dem i varmt vand. Krat riste med en scrubber at rengøre dem. Skyl riste med frisk vand og tør dem med et håndklæde.

•Brush på indersiden af kabinettet for grill og krat væggene ned med vand og sæbe og skrubber. Fjerne fedt fælde og rense bakken. Du skal muligvis ændre vandet flere gange at virkelig rense grillen. Vask uden for grillen sidst og håndklæde det tørre. Sætte grillen sammen og dække det før du placerer det i vinteropbevaring.

Ren komfuret riste

•Tillad riste til afkøling indtil du kan håndtere dem nemt.

•Tag riste fra komfur til en vask fuld af varmt, sæbevand vand. Krat riste og bruge en silikone skraber til at fjerne hårdt fast på fødevarer rester. Skylles med ferskvand. Tør med et håndklæde.

•Rengør komfur pan og tørre det tørt før du udskifter riste. Tilskynde personer bruge komfuret til at rense ovnen efter hver rodet måltid at forhindre snavs i at bygge op.

Tips & advarsler

  • Hænge messing børste på den eksterne grill, så det er praktisk for hver gang du grill. Materialer tilbage på riste kan antændes nemt, hvorfor de skal fjernes straks.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com