Sjov gårdhave dekorationer og møbler

July 28

Sjov gårdhave dekorationer og møbler kan afsløre et tema eller genskabe en favorit sted. Bruge de indrettede gårdhave for en privat flugt eller en delt udendørs rum. Patio temaer kan udvikles ved at udnytte billig plastik møbler, maling og genstande fundet i hjemmet forbedring eller hjem butikker. Patio dekorationer og design kan tilpasses fra ferie fotografier eller foretrukne destination brochurer.

Maling af plast

Køb billig plastik havemøbler og male det for at tilføje farve og sjovt til terrassen. Bruge en spray primer designet specielt til brug med plast til at forberede overfladen af møbler til at modtage maling. Efter primeren har tørret, brug malerens tape til at placere et mønster på stolene og derefter anvende spraymaling. For eksempel, vælge en jungletema. Finde billeder af zebra striber til at guide frihåndstegning---brug stofprøver, indpakning papir og andre elementer, der bruger zebra-mønster. Give PRIMES overfladen lag hvid maling og derefter anvende maler tape som en stencil til at blokere de hvide områder af zebra stribe. Male de åbne områder sort, gøre det muligt malingen til at tørre, og derefter fjerne tapen. Prøve tiger striber eller pletter, giraf i stedet, eller prikkede prikker, hvis det passer til det valgte tema.

Oprette et fundament

Jorden den udsmykning tema ved at male udendørs gulvet ved hjælp af patio maling. Ren gårdhave overfladen grundigt ved først at feje og derefter skrubbe det rent med et mildt rengøringsmiddel. Skyl væk vaskemiddel og lad overfladen tørre. Bruge et affedtningsmiddel, hvis fedt og olie er til stede. Oprette et "tæppe" på terrassen med maling. Måle og markere et område på patio overfladen for figuren tæppe. Beslutte på et mønster. For eksempel, kunne zebra mønster nemt føjes til den betongulv. Tegne mønster på beton ved hjælp af en farvet blyant eller kridt, der lyder nemt mod beton---hvid eller en lys grøn ville arbejde. Male mønster ved hjælp af et produkt beregnet til konkret anvendelse. DecoArt gør en akrylmaling, der er formuleret til vand modstand og skiftende temperaturer. Forstørre tæppe tanken ved at male hele gårdhave overflade.

Surround terrassen

Tage jungletema yderligere og tilføje nogle dekoration omkring terrassen. Brug et simpelt spil system til at installere nye bambus hegn til eller knytte en bambus hegn direkte til en eksisterende hegn eller terrasse surround. Skabe et spil ved at beslutte, hvordan høj hegnet vil være. Bambus hegn er solgt i hjemmet forbedring butikker i ruller af varierende højder---3-fod, 4-mund- og 6-fods. Hegn kan være høje at skjule gårdhave eller kort til at tillade visning i gården. Hammer stakes af passende hoejde i jorden omkring patio med 3-fods mellemrum. Stå hegn lodret langs jorden og tillægger indsatserne ved hjælp af wire. Hegn kan også hæftes hurtigt til en eksisterende hegn. Tilføje solar torch lys omkring terrassen, der udnytter et LED for en sikker, dekorativ belysning kilde (Se reference for solar torch). Udvide safari tema ved herunder potteplanter palmer på terrassen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com