Hvordan til at konstruere en brandsikker sikker

November 12

Hvordan til at konstruere en brandsikker sikker

Bygge en sikker til at opbevare dine ejendele kan ikke være nok til at beskytte dem. Hvis brand ødelægger dit hjem, kan de elementer, du har fået gemt væk i sikkert være toast, hvis sikker ikke er brand-resistente. Du kan konstruere et brandsikker sikkert i hjemmet for at sikre dine ejendele beskyttes og ikke vil gå i røg.

Instruktioner

•Saml en krydsfiner box hjælp 1-tommer tyk krydsfiner skæres til dine behov. Sørg for, når skære paneler til boksen du tegnede sig for tykkelsen af krydsfiner. For eksempel, hvis siderne er 10 inches af 10 inches, så bunden og toppen skal være 8 inches af 10 inches og bagvæggen, og døren skal være 8 inches med 8 inches. Med brandhæmmende negle, vedhæfte alle men døren sammen så du vil ende med en 10-tommer x 10 tommer boks.

•Sand indersiden kanter af døren stykke til omkring en 45-graders hældning. Dette vil hjælpe med at forhindre kanterne fra fangst når du åbner og lukker døren. Fastgør de to brand-resistente hængsler langs kanten af den samme side af døren, at du bare slebet. Sikkert på plads med brandhæmmende møtrikker og bolte, holde møtrikken på siden du placerer hængslerne. Fastgør døren af hængslerne til boksen krydsfiner. Du kan have til at barbere kanter for at sikre en perfekt pasform.

•Klippe plader af brandhæmmende type X gipsplader til at passe på indersiden og uden for boksen krydsfiner. Dette vil være temmelig nemt for alle, men dør. Tage tid og omhu for at sikre du tegnede sig for hængsler og clearance behov for døren åbner og lukker.

•Drill gennem alle lag af gips og krydsfinér på den ene side af døren og den rørende side af sikker væggen for at vedhæfte en brandhæmmende lås bar. Sikkert på plads med møtrikker og bolte. Sørg for at alle nødder er fundet på indersiden af sikker at sikre sikkerheden. Lås Lås bar med en brandhæmmende kombinationslås.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com