Hvordan at reparere en mur bag en køkkenvask

November 13

Hvis væggen bag din køkkenvask løbende bliver våd, kan gips eller stuk begynde at synke. Droppet eller smidt objekter kan også oprette huller i drywall eller gips. Når væggen bag en køkkenvask udvikler et hul eller starter sagging, kan du reparere den, før problemet bliver værre. Uanset det problem årsag, kan du reparere væggen bag dit køkkenvasken ved hjælp af de samme generelle metode.

Instruktioner

•Tag på vandspørgsmålet hvis væggen skal repareres på grund af vandproblemer. Ofte vand lækager ikke er forårsaget af ødelagte rør, men er simpelthen på grund af løs fittings. Når du finde kilden til lækagen i rørene, skru stik fra røret med en skruenøgle, tørre rør med et håndklæde og wrap seks til otte lag af rør tape rundt om trådene i enden af røret. Når rør tape er på plads, skrue stik tilbage i sted tæt med Skruenøglen.

•Dæksel til vask og bordplade med plastic, og tape plast ned omkring kanterne. Dette gamle hus anbefaler maler tape for sikring af plast.

•Tryk på drywall tilbage mod væggen, og søm det på plads til tværbjælke hvis væggen ikke har revner eller huller forårsaget af vand. Anvende primer til det område, hvor væggen var våd og vand pletter forblive. Male den beskadigede væg med en maling, der matcher den væg farve du kan blande det med resten af væggen.

•Fyld små huller eller revner, der er mindre end en tomme med drywall sammensatte indtil sammensat er selv med væg overfladen. Når sammensat tørrer, bruge sandpapir til at gøre det perfekt selv med væggen, og male området til at matche væggen.

•Sæt mesh tape over eventuelle huller i væggen bag en køkkenvask, der rækker ud over 1 tomme. Centrere tapen over hullet og tryk det på plads. Anvende drywall sammensatte over båndet, tillader det at tør, sandet sammensatte at slibe det og anvende en anden frakke og derefter en tredje pels. Fjer frakker, så de passer ind i væggen. Male område til at matche væg, når stoffet er helt tørt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com