Måder at holde roserne i live længere

November 14

Måder at holde roserne i live længere

Modtagelse af en buket roser lyser næsten nogens dag, og du vil dem til at vare så længe som muligt. Kitty Belendez, en konsulterende rosarian for Pacific sydvest kvarteret af amerikanske Rose samfund, blogges, at meget af roses' visnen og for tidlig udtørring skyldes bakterier overvækst i vasen. Luftbobler og varme også gøre roser visner tidligt. Beskytte din roser mod disse faktorer vil opretholde den buket skønhed for en længere periode.

Desinfektion af Vase

Desinfektion dine vase (og havearbejde sakse, hvis du er opskæring blomster i din have) vil forhindre overskydende bakterier oprustning. For at beskytte dine roser fra bakterier, anbefaler Belendez, skrubbe ud en vase med varmt, sæbevand vand, og sørg for du får alle rester fra glasset. Næste, sættetid vasen til et par minutter i en opløsning af 1 kop blegemiddel i 1 gallon varmt vand. Alternativt kan du sætte din vase i en opvaskemaskine og køre det på den varme cyklus.

Skære stænglerne

Skære stænglerne korrekt, efter du får din roser hjem forhindrer luftbobler fra at danne på stilke. Disse luftbobler danner en barriere på den afskårne ende, blokerer vand optagelse og gøre roser visnesyge, siger Belendez.

Hold din steg stængler enten under en rindende vandhane eller i en vask fyldt med vand, og skære mindst en 1/2 tomme fra stilk med en skarp kniv, skære i en vinkel. Ved at skære roser under vand, en vand boble vil klamre sig til bunden af stilken, forhindrer en luftboble fra formning i stedet.

Sørge for du skære på en vinkel er vigtig, således at når rosen er i vasen, udgangen ikke vil være flad mod bunden uden adgang til vand. Fjern blade, der vil sidde under vandlinjen at forhindre bakterierne oprustning. Overføre roser straks i en vase af lunkent vand.

Holde roser Cool

At holde din roser i et køligt sted med filtreret lys også maksimerer livet for din buket. Hvis du har plads i køleskabet, anbefaler Belendez, køle din buket på 38 grader Fahrenheit mens du sover om natten. Ændre vand i vasen dagligt med lunkent vand. Hyppigt skiftende vandet reducerer mængden af bakterier i det.

Fodring roser

Feed dine roser med blomstermotiver konserveringsmiddel i din buket, og sørg for at tilføje det beløb, der er angivet på pakken for størrelsen af din vase. Floral konserveringsmidler består af et biocid, der dræber bakterier og svampe i vandet, acidfier og sukker, siger Marion Owen, skaberen af PlanTea vegetabilske fødevarer og medforfatter af "Chicken Soup for the Gardeners sjæl."

Hvis du ikke har en blomstret konserveringsmiddel, kan du prøve andre "hjem" syre/sukker/fungicid løsninger, siger Owen. Per gallon vand, tilføje to eller tre skilling eller 1/4 tsk af blegemiddel, til at fungere som fungicider. Tilføjelse af en 1/4 kan citron lime soda (regelmæssig, ikke kost) eller 1 tsk sukker vil give dine blomster mad. Tilføjer 2 spsk citronsaft eller hvid eddike vil give syre til din vand løsning. Reducere disse beløb for en mindre vase.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com