Hvordan man laver en hjemmelavet hængende tomat plantageejer med en 2-liters flaske

November 14

Hvordan man laver en hjemmelavet hængende tomat plantageejer med en 2-liters flaske

Folk, der ønsker at vokse tomatplanter i deres baghave ikke længere har brug at finde en plads til at grave ud en have. Du kan gøre en hjemmelavet hængende plantageejer ud af en 2-liters flaske til dyrkning tomater på din terrasse. En flaske planter virker samt tomat plante kan købes, og denne metode er gavnlig for miljøet, da det genbruger plastflasker, der måske ellers ender i et deponeringsanlæg. Eksperimentere med voksende peberfrugter, squash og agurker hovedet når du mestrer tomatplante.

Instruktioner

•Fjern flasken cap og vaske interiør og eksteriør af flasken med vand og sæbe. Skyl godt og lad tørre helt, før opskæring.

•Klippe en 2-tommers diameter hul ca 1 tomme fra den nederste kant. Anvende industrielle bånd omkring kanten rund åbning. Male flasken med vandtæt maling eller wrap ydersiden med industrielle tape for at undgå varmeskader til plantens rodsystem.

•Pound et lille søm ind i center bunden af flasken til at skabe hul og indflette en øje-krog for en bøjle.

•Vælg en 6-tommer høje tomat sætteplante og sætte det ind i flasken gennem cut hul. Invertere anlægget og omhyggeligt feed top gennem tuden, så det hænger uden for flasken.

•Mix 1 tbsp. benmel med nok godt afdrypning pottemuld til at fylde flasken. Hold sætteplante ca 1 tomme over tuden og pack blandingen i flasken at holde anlægget på plads.

Hæng flaske på en robust pole fra øje-krog. Hæld vand i flasken gennem skåret hullet, indtil den løber gennem den nederste tud hvor tomat hænger. Overvåge jordfugtigheden hver dag, og anvende vand for at holde jorden fugtig, men ikke våd.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com